.
Κατηγορία ISDE
Τετάρτη, 03 Νοεμβρίου 2010 13:14

ISDE 2010 - Ημέρα 2η

 

Ανοίγουν τη διαφορά οι Γάλλοι

 





1 - 6 Νοεμβρίου 2010, Morelia, Μεξικό

του: Ανδρέα Γκλαβά
φωτό: isde2010.com

“Μα, τι να πω; Απλά οδηγώ χωρίς άγχος και το απολαμβάνω. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους!” Αυτά δήλωσε ο μέχρι στιγμής πρωταγωνιστής του φετινού ISDE, Johnny Aubert, κατεβαίνοντας από το ΚΤΜ 450 EXC του μετά την ολοκλήρωση και της δεύτερης αγωνιστικής μέρας. Τα δέκα λεπτά ποινή με τα οποία χρεώθηκε το μέλος της Γαλλικής ομάδας, Nicolas Deparrois, ώστε να επισκευάσει διαρροή στο ψυγείο του, αλλά και το κόλλημα του Rodrig Thain στην ένατη Ειδική διαδρομή, δεν στοίχισαν αρκετά στους Γάλλους.

Ο νικητής της κατηγορίας Ε2, Johnny Aubert, με την συμπαράσταση των Antoine Meo (νικητής της E1) και Sebastien Guillaume (νικητής της E3), έχουν μαζί αυξήσει την διαφορά της εθνικής ομάδας της Γαλλίας πάνω από τα τέσσερα λεπτά (4:29.84) από τους δεύτερους Ιταλούς και πλέον βλέπουν την συνέχεια με συγκρατημένη αισιοδοξία.

Σε μια μέρα που εκτυλίχθηκε κάτω από συννεφιά και χαμηλότερες από τις προηγούμενες μέρες θερμοκρασίες, οι αναβάτες δοκιμάστηκαν στην ίδια διαδρομή με την Δευτέρα, που όμως είχε αλλάξει ριζικά από το πέρασμα των προηγούμενων αναβατών. Η αντίστοιχη ομάδα της Γαλλίας προηγείται επίσης στην κατάταξη των Γυναικών, με πρωτοπόρο την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ludivine Puy, ενώ στους νέους, αφού έχασε χθες τον πρωταθλητή Γαλλίας EJunior, Alexandre Queyreyre, βρίσκεται μόλις στην τρίτη θέση.

Έχοντας μια πολύ δυνατή σύνθεση, με τους Oriol Mena, Victor Guerrero, Lorenzo Santolino και Mario Roman, η ομάδα νέων αναβατών της Ισπανίας έχει εγκατασταθεί στην πρώτη θέση του Junior Trophy και δύσκολα κανείς θα την κουνήσει από εκεί. Όμως ο αγώνας έχει άλλες τέσσερις αγωνιστικές μέρες, και όπως έχει πάμπολλες φορές στο παρελθόν αποδειχτεί, όλα είναι δυνατά να συμβούν στο ISDE.


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 22:28

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ISDE 2010 - Morelia, Μεξικό ISDE 2010 - Ημέρα 3η »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon