.
Κατηγορία ISDE
Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2010 12:45

ISDE 2010 - Morelia, Μεξικό

 

 



Ημέρα 1η – Ο Johnny και το 450

 

Με την πρωινή ομίχλη να μην έχει ακόμη καθαρίσει το πανέμορφο τοπίο της πόλης της Morelia, ξεκίνησαν οι πρώτοι αναβάτες για την πρώτη αγωνιστική μέρα του 85ου ISDE.

Επιφυλακτικοί ή όχι, οι πρωταγωνιστές του παγκόσμιου πρωταθλήματος enduro έλαμψαν, με τον Jonny Aubert ξανά πάλι στο αγαπημένο του KTM 450 EXC που του χάρισε το τελευταίο του παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2009, να δείχνει σα να μην πέρασε μια μέρα από τότε που με άνεση έβαζε το όνομά του στην πρώτη θέση της άτυπης γενικής.

Κερδίζοντας με διαφορά την κατηγορία Ε2, ο Aubert βοήθησε την ομάδα της Γαλλίας να μπει στην πρώτη θέση στην κατάταξη των χωρών, με διαφορά δυόμισι λεπτών από την δεύτερη χώρα, την Ιταλία. Οι Eero Remes και Oriol Mena ήταν οι νικητές των κατηγοριών E1 και Ε3 αντίστοιχα, ενώ η Ludivine Puy ήταν ταχύτερη στις γυναίκες.

Πρώτη στην κατάταξη των Νέων είναι η ομάδα της Ισπανίας, ενώ οι γυναίκες της Γαλλίας έχουν ξεχωρίσει στην αντίστοιχη κατάταξη. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ζωντανή μετάδοση των αποτελεσμάτων, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα: www.isde2010.com.


1 - 6 Νοεμβρίου 2010, Morelia, Μεξικό 

Ημέρα 1η – Ο Johnny και το 450

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 22:28

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: ISDE 2010 - Ημέρα 2η »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon