.
Κατηγορία Παγκόσμιο Enduro
Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017 19:06

EnduroGP 2017, 4ος αγώνας, Ουγγαρία

 

Διπλός ο Nambotin, νίκη για  McCanney

 

Christophe Nambotin (KTM )και Jamie  McCanney (Yamaha) ήταν οι μεγάλοι νικητές στον 4ο αγώνα του παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro που πραγματοποιήθηκε στην Ουγγαρία.

EnduroGP: Κυρίαρχος Nambotin

O Γάλλος αναβάτης της KTM κατάφερε να επιβληθεί των αντιπάλων του και τις δύο ημέρες του αγώνα. Την δεύτερη ημέρα κατάφερε να κερδίσει πέντε από τις δέκα ειδικές, δεν έκανε λάθη και πέρασε τη γραμμή του τερματισμού 10 δεύτερα μπροστά από τον μεγαλύτερο αντίπαλό και ομόσταυλό του στην ομάδα της αυστριακής εταιρίας, Nathan Watson, ο οποίος πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του στην κατηγορία και κατέκτησε επάξια την δεύτερη θέση. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Loic Larrieu (Yamaha) με διαφορά που δεν ξεπέρασε τα τέσσερα δευτερόλεπτα από τον Watson. Απ΄οτην άλλη ο πρωτοπόρος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, Steve Holcombe (Beta), δεν κατάφερε να βρει τον ρυθμό που ήθελε και ενώ τα πήγε καλά την πρώτη ημέρα (2ος), η 4η θέση της δεύτερης ημέρας του έδωσε και την αντίστοιχη θέση στην τελική κατάταξη. Την πεντάδα έκλεισε ο ομόσταυλος του Holcombe, Alex Salvini.

Enduro 2: Επιτέλους McCanney

Ο McCanney (Yamaha) κατάφερε τελικά να φτάσει στο αποτέλεσμα που έδειχνε ότι μπορεί βάσει τον εμφανίσεών του στους προηγούμενους αγώνες και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στη γενική της μικρής κατηγορίας με διαφορά 11 δευτερολέπτων απ΄οτον δεύτερο. Ο Josep Garcia (KTM) ήταν ο αναβάτης που πήρε μία άξια δεύτερη θέση στη γενική έχοντας κατακτήσει παράλληλα τη νίκη την πρώτη ημέρα και παρά την πτώση που σημείωσε την δεύτερη. Ο Ισπανός κατόρθωσε έτσι να μείνει μπροστά από τον 3ο στον αγώνα Eero Remes (TM) με τον Φινλανδό να απέχει 33 δευτερόλεπτα από την κορυφή. Στην 4ηθέση κατετάγη ο Jonathan Barragan (Gas Gas) μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση, ενώ την πεντάδα έκελεισε ο Davide Guarneri (Honda).


Δείτε τα αποτελέσματα του αγώνα εδώ.

Δείτε την βαθμολογία των αναβατών εδώ.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Enduro κάνει στάση στην Ελλάδα για τον επόμενο 5ο αγώνα, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στα Γρεβενά στις 1-2 Ιουλίου.


Βίντεο 1η ημέρας


Βίντεο 2η ημέρας

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 13:10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon