.
Κατηγορία AMA Supercross
Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017 16:59

Βίντεο - To ατύχημα του Ken Roczen στο Anaheim

 

Η πτώση που του κόστισε τη σεζόν (;)

 

Εμείς ευχόμαστε για το καλύτερο αλλά. όπως δείχνουν όλα. η πτώση του Ken Roczen θα του στοιχίσει την απουσία του για το υπόλοιπο της σεζόν αφού ο Γερμανός υπέστη πολλαπλό κάταγμα στο χέρι του αλλά και εξάρθρωση αγκώνα. 

Ο Roczen βρισκόταν σε δαιμονιώδη φόρμα καταφέρνοντας να κυριαρχήσει στους δύο πρώτους αγώνες του αμερικάνικου Supercross, τερματίζοντας μπροστά από τον περσινό πρωταθλητή Ryan Dungey. Στον τρίτο όμως αγώνα στο Anaheim, ο Γερμανός δέχτηκε ένα σκληρό χτύπημα από την τύχη. Έχοντας πλησιάσει τους πρωτοπόρους μετά από μία μέτρια εκκίνηση, ο Roczen έκανε λάθος εκτίμηση για ένα από τα σαμάρια με αποτέλεσμα να εκτοξευτεί από τη μοτοσικλέτα του και να προσγειωθεί με πολύ άσχημο τρόπο πάνω στο χέρι του στο επόμενο σαμάρι. Ο Γερμανός αναβάτης έμεινε πολλή ώρα στο έδαφος δεχόμενος τις πρώτες βοήθειες από το προσωπικό της πίστας, πριν μεταφερθεί με φορείο εκτός. Έδειχνε να έχει τις αισθήσεις του και να πονάει πολύ.

Η μόνη επίσημη ανακοίνωση που υπήρχε μέχρι πρότινος ήταν από τη Honda η οποία επιβεβαιώνει τα πολλαπλά κατάγματα στο αριστερό χέρι του Roczen και του εύχεται μια γρήγορη ανάρρωση.

Ο Roczen έκανε τη δική του ανακοίνωση στο instagram, τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, η οποία έχει ως εξής: «Εξάρθρωση καρπού, εξάρθρωση ώμου και κάταγμα κερκίδας. Οι πρώτες 30 ώρες ήταν χάλια γιατί κανένα από τα παυσίπονα δεν έκανε τη δουλειά του και το χέρι μου ήταν πολύ πρησμένο. Θα χρειαστώ μερικές εγχειρήσεις για να τα φτιάξω όλα. Έλαβα πάρα πολλά μηνύματα και είμαι πολύ ικανοποιημένος που τα διάβασα όλα. Δεν απάντησα γιατί αυτή τη στιγμή οι συνθήκες είναι λίγο δύσκολες και θα μου έπαιρνε μια ολόκληρη μέρα για να απαντήσω! Απλά να ξέρετε ότι τα είδα. Σας αγαπώ όλους. Θα χρειαστούν μερικές ακόμη ημέρες για επιπλέον πληροφορίες.»

no

Κανείς δεν ξέρει προς το παρόν πότε θα τελειώσει ο Roczen με τις εγχειρήσεις, ενώ άγνωστο παραμένει φυσικά και το πότε θα επιστρέψει στις πίστες. Το πιο πιθανό είναι πάντως να μην προλάβει άλλον αγώνα SX. Δείτε την πτώση του Γερμανού στο βίντεο που ακολουθεί.

Η μόνη επίσημη ανακοίνωση που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι από τη Honda η οποία επιβεβαιώνει τα πολλαπλά κατάγματα στο αριστερό χέρι του Roczen και του εύχεται μια γρήγορη ανάρρωση. Όλα δείχνουν πως ο Roczen θα υποβληθεί σε εγχείρηση, ενώ άγνωστο παραμένει το πότε θα επιστρέψει στις πίστες. Το πιο πιθανό είναι πάντως να μην προλάβει άλλον αγώνα SX. Δείτε την πτώση του Γερμανού στο βίντεο που ακολουθεί.

Πηγή: Monster Energy Supercross

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017 18:51

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « AMA SX 2017, 3ος αγώνας Anaheim II AMA SX 2017 5ος αγώνας Oakland »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon