.
Κατηγορία Trial
Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016 12:19

4ος αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος Trial 2016

 

Διεξήχθη με επιτυχία στις 23/10/2016 στο Άλσος Βεϊκου

 

O Όμιλος Δικύκλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αθηνών διοργάνωσε με επιτυχία τον τέταρτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Trial 2016 στις 23 Οκτωβρίου στο Άλσος Βεϊκου Νέας Ιωνίας, με την έγκριση του Δήμου Νέας Ιωνίας και αμέριστη συμπαράσταση των εταιρειών και των αθλητών του Trial.

IMG 2457

Νικητής του αγώνα αναδείχτηκε ο Λευτέρης Πίππος στην κατηγορία Α, ο Γιώργος Διαμαντίδης στην κατηγορία Β, ο Δημήτρης Κολλιάκος στην κατηγορία Hobby και ο Αναστάσιος Αναστασιάδης στην κατηγορία Junior ενώ το O.Δ.Μ.Α.Α. Trial Challenge που διοργάνωσε το σωματείο μας στο τέλος του αγώνα, νικητής ήταν ο Λευτέρης Πίππος.

IMG 2132

Μέσα στο κέντρο της Αθήνας ο O.Δ.Μ.Α.Α διοργάνωσε τον τέταρτο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Trial 2016 γεγονός που συγκέντρωσε τις περισσότερες φετινές συμμετοχές και προσέλκυσε ένα ικανοποιητικό πλήθος κόσμου που έδειξε ενδιαφέρον για την εκδήλωση.

IMG 2389

Μετά από ένα βροχερό Σάββατο ο ήλιος έντυσε με φως το πρωινό της Κυριακής καθαρίζοντας σιγά σιγά την υγρασία από τις έξι ειδικές του αγώνα. Πολύ κοντά η μία με την άλλη έκαναν εύκολη την παρακολούθηση του αγώνα από τους 200 περίπου θεατές που βρέθηκαν Άλσος Βεϊκου ενώ ο χώρος με καφετέρια αλλά και διαμορφωμένους χώρους φιλοξενίας θεατών κοντά στις ειδικές έκαναν απολαυστική την διαμονή στον χώρο.

IMG 2167

Τέσσερις φυσικές και δύο διαμορφωμένες ειδικές προσέφεραν άφθονο θέαμα με κορυφαία την ειδική τύπου indoor με λάστιχα και βράχους μέσα στα paddocks. Ο αγώνας κρίθηκε δύσκολος κυρίως λόγω των πολλών εναλλαγών του τερέν από χώμα σε πέτρα αλλά και της σφικτής σχεδίασης. Στο τέλος, όπως ήταν αναμενόμενο μετά τον πρώτο γύρο, η κατάταξη του αγώνα θα κρινόταν στο αριθμό λαθών που θα έκαναν οι αθλητές.

2016 odmaa trial results

Ο O.Δ.Μ.Α.Α. θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους εργάστηκαν για τον αγώνα και συγκεκριμένα τα μέλη του Ομίλου, τους φίλους του ελληνικού Trial αλλά και τις μοτοσυκλέτας που βοήθησαν ή μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους αθλητές Λευτέρη Καρέτσο, Δημήτρη Ζουγανέλη και Αλέξανδρο Λιάπη και φυσικά τους χορηγούς Extra Products Τασούλης - Gas Gas, Beta Fuoristrada, DK Racing, Γ. Τζωρτζόπουλος.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016 12:28

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon