.
Κατηγορία Trial
Τρίτη, 10 Μαϊος 2022 11:38

Π.Π. Trial 2022, 1ος-2ος αγώνας, Σίφνος

Με πρωταγωνιστή τον Λευτέρη Καρέτσο ξεκίνησε η χρονιά για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Trial.

Ο εναρκτήριος αγώνας του πρωταθλήματος που δεν είχε διοργανωθεί καν πέρυσι στη σκιά των προβλημάτων της πανδημίας covid, το Πανελλήνιο Trial ξεκίνησε και φέτος με το αριστερό καθώς ο πρώτος αγώνας του 2022 στη Σίφνο δεν έγινε τον Απρίλιο, ως ήταν προγραμματισμένος λόγω ενός απρόσμενου οργανωτικού προβλήματος με την αδειοδότησή του.

Ευτυχώς όμως το ζήτημα ξεπεράστηκε κι έτσι το περασμένο Σαββατοκύριακο (7-8/5) η όμορφη Σίφνος φιλοξένησε έναν διπλό αγώνα για να ανοίξει το φετινό πρωτάθλημα.

Με μόλις επτά συμμετοχές στους δύο αυτούς αγώνες, ο μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο γνωστός θρύλος και πολυπρωταθλητής του ελληνικού ΜΧ Λευτέρης Καρέτσος.

Με τη Beta Evo 250 κατάφερε να πάρει τη νίκη και στους δύο αγώνες που έγιναν κατά σειρά το Σάββατο 7/5 και την Κυριακή 8/5.

Ο Καρέτσος πρώτευσε το Σάββατο με 43 βαθμούς ποινής, αφήνοντας δεύτερο τον Κυριάκο Κατσαρό (GASGAS) που μάζεψε 47 βαθμούς, ενώ τρίτος τερμάτισε ο Ιωάννης-Άγγελος Παγώνης (GASGAS) με 50 βαθμούς ποινής.

Την Κυριακή ο Καρέτσος κέρδισε ακόμη πιο άνετα με σύνολο 26 βαθμών ποινής, αυτή τη φορά κρατώντας δεύτερο τον Δημήτρη Λουρέζο (TRS 300) με 38 βαθμούς και τρίτο τον Απόστολο Λουρέζο (GASGAS) ποιυ μάζεψε 40 βαθμούς.

Αναλυτικά αποτελέσματα αγώνων 1 και 2, και βαθμολογίες ΠΠ Trial 2022.

Ο επόμενος αγώνας θα είναι πάλι διπλός και είναι προγραμματισμένος για 14-15 Μαΐου στα Χανιά.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon