.
Κατηγορία Trial Ride
Δευτέρα, 03 Σεπτεμβρίου 2012 19:43

Serres Rally 2012 - 4η μέρα

 

 

Στο απόγειο της απόλαυσης!

 




anigif

Η 4η μέρα του Serres Rally Raid θα μείνει βαθιά χαραγμένη στην μνήμη των αναβατών για τις φανταστικές διαδρομές που πρόσφερε!

Πανέμορφες διαδρομές


Ένας αγώνας χωρίς προηγούμενο, μια διαδρομή με κάθε είδους τερέν, τρεις σπουδαίες ειδικές διαδρομές, πανέμορφες και απαιτητικές, που περνούσαν από το Καρά Ντερέ της Ροδόπης, το Λιβαδερό της Δράμας και την Ορεινή του Λαϊλιά!
Οι αναβάτες από Ελλάδα και ιδίως από το εξωτερικό, ομολογούσαν ότι δεν έχουν ξανασυναντήσει τόσο όμορφα μέρη, και ότι δεν έχουν ξαναοδηγήσει σε τόσο καλές ειδικές διαδρομές! Παρόλη την κούραση, τερμάτιζαν κατενθουσιασμένοι στην Προτοτσάνη στην Δράμα, όπου διεξαγόταν η Πανελλήνια Συνάντηση Enduro και απολάμβαναν κρύα μπύρα και ζεστό σουβλάκι!

Αγωνιστικά

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Sandro Calesini KTM 530 EXC κυριάρχησε, χωρίς να κερδίσει ειδικές διαδρομές, μετά από οδηγικό λάθος στην πλοήγηση από τους Christian Pastori και Andrea Cosentino (4ος) που μάλιστα κέρδισε τις 2 από τις 3 ειδικές διαδρομές! O Christian Woelfl με Yamaha WR 250F τερμάτισε 2ος ενώ ο Βασίλης Σιαφαρίκας που μπήκε για τα καλά στο ρυθμό του παιχνιδιού τερμάτισε 3ος. Ο Μιχάλης Μπισμπιρούλιας με Honda CRF 450 στην 5η θέση κέρδισε την 2η ειδική διαδρομή της ημέρας στην Ροδόπη, χαρίζοντας έτσι μια νίκη στην ελληνική ομάδα. 6ος ο Marco Grandini με ΚΤΜ 530 ΕΧC.
Αρκετές ατυχίες για πολλούς οδηγούς, όπως συμβαίνει στις μεγάλες αγωνιστικές ημέρες, όπως η εγκατάλειψη του Κώστα Χατζημιχάλη από σπασμένο κάρτερ και οι καθυστερήσεις από βλάβες και λάστιχα όπως του Τάκη Ιωνά με το Quad.
Η 5η και τελευταία ημέρα του αγώνα είναι σχετικά μικρή και περιλαμβάνει 2 ειδικές διαδρομές, μια των 180 χιλιομέτρων γύρω από το Λαϊλιά και μία 18 χιλιόμετρα στο χώρο της Ραχωβίτσας δίπλα στις Σέρρες, κι έτσι θα ολοκληρωθεί ο αγώνας!

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Σεπτεμβρίου 2012 19:53

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Serres Rally 2012 – 3η μέρα Serres Rally 2012 – 5η μέρα »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon