.
Κατηγορία Ταχύτητα
Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2011 01:13

Παν. Π. Ταχύτητας 2011, 5ος αγώνας, Σέρρες

Έκλεψε την παράσταση η Supersport


Του Χρήστου Σώκου

Στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών επέστρεψαν οι αγωνιζόμενοι του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας για τον προτελευταίο αγώνα της χρονιάς.
Ο καιρός ιδανικός, βοήθησε τους πάντες να ευχαριστηθούν ακόμα μία πετυχημένη διοργάνωση από την ΛΑΜΣ.
Η συμμετοχή Βούλγαρων αναβατών έδωσε ένα διαφορετικό χρώμα στον αγώνα, αλλά όλα τα βλέμματα τράβηξε η μάχη για τη νίκη στην κατηγορία Supersport. Μία νίκη που κρίθηκε ακριβώς στο νήμα υπέρ του Παναγιωτόπουλου.

Formula Extreme


Ο Βούλγαρος αναβάτης Martin Choy ήταν εμφανώς ένα σκαλί από όλους τους υπόλοιπους. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πάρει μία πολύ άνετη νίκη. Ο Κώστας Κοντομάρος τερμάτισε δεύτερος, 13 δευτερόλεπτα πιο πίσω αφήνοντας με μεγάλη διαφορά τρίτο τον επίσης Βούλγαρο Mihail Ivanov. Τέταρτος ο Φώτης Τσαλίκης έχοντας πολύ κοντά του (μόλις ένα δέκατο του δευτερολέπτου) τον Πασχάλη Ιντζέ. Ο Κώστας Πολίτης δεν ήταν στην μέρα του και τερμάτισε έκτος. Έτσι έχασε την πρωτοπορία στην βαθμολογία από τον Κοντομάρο και όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά για τον τελευταίο αγώνα στα Μέγαρα.

Supersport


Λίγες συμμετοχές στην κατηγορία αλλά αντιστρόφως ανάλογες με το θέαμα!
Οι δύο πρωτοπόροι της βαθμολογίας, Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος και Alex Παπαγεωργίου, μάχονταν μέχρι την τελευταία στροφή με πείσμα για τη νίκη. Οι δύο αναβάτες έφτασαν στην ευθεία του τερματισμού ο ένας δίπλα στον άλλο και τελικά τη νίκη πήρε ο Παναγιωτόπουλος με μόλις 76 χιλιοστά του δευτερολέπτου!
Ο Παναγιωτόπουλος πάει στον τελευταίο αγώνα με μία σημαντική βαθμολογική υπεροχή έναντι του Παπαγεωργίου (11 βαθμοί).
Το τρίτο σκαλί του βάθρου συμπλήρωσε ο Σωτήρης Μπεγνής. Τέταρτος ο Διονύσης Μάρτης, πέμπτος ο Νίκος Περιστεράς και έκτος ο Μάκης Σιφναίος.

Open


Η πολυπληθής Open είχε ωραίο ανταγωνισμό μεταξύ των τριών πρώτων αναβατών. Χωρίς να δημιουργηθούν μεγάλες διαφορές ο Βαγγέλης Παπαθανασίου πήρε την καρό σημαία. Περίπου ένα δευτερόλεπτο πίσω του τερμάτισε δεύτερος ο Βαγγέλης Σαπουνάς αφήνοντας στην τρίτη θέση τον Μάριο Μεσσήνη για μόλις 7 δέκατα του δευτερολέπτου. Ελάχιστα πιο πίσω ο Άρης Κουτσουμπάκης στην τέταρτη θέση, ενώ την εξάδα έκλεισαν οι Στέφανος Ταπάσκος και Διονύσης Αχτυπής.

Racing 125/250


Ακόμα μία άνετη νίκη για τον Γιώργο Κίτσο (τέταρτη στους πέντε αγώνες) με τον Ανδρέα Λεφέβρ να ακολουθεί στην δεύτερη θέση. Πολύ πιο πίσω ο Κώστας Χρονόπουλος συμπλήρωσε το βάθρο. Ένα γύρο πιο πίσω οι υπόλοιποι αναβάτες της κατηγορίας, Κώστας Σεφέρογλου, Γρηγόρης Χρονόπουλος, Ιωάννης Αυλωνίτης και Μάριος Πέτρου.

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 20:52

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon