.
Κατηγορία Ταχύτητα
Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011 11:45

Παν. Π. Ταχύτητας 2011, 4ος αγώνας, Μέγαρα

Θετική συνέχεια

Του Χρήστου Σώκου

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Μαραγκός

Κάτω από πολύ καλές συνθήκες πραγματοποιήθηκε ο τέταρτος αγώνας του πρωταθλήματος Ταχύτητας, μετά από μία μακρά καλοκαιρινή ανάπαυλα τριών μηνών. Οι ανάλογες καιρικές συνθήκες ώθησαν περίπου 3.000 θεατές στην πίστα των Μεγάρων, οι οποίοι απόλαυσαν όμορφες αγωνιστικές μάχες, σε μία οργάνωση που κύλησε ομαλά χωρίς προβλήματα. Συνολικά 62 αναβάτες στήθηκαν στην γραμμή της εκκίνησης.  
Ο Γιάννης Μπούστας έκανε την επανεμφάνισή του, κερδίζοντας την κατηγορία Formula Extreme, ενώ παράλληλα εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι αρκετοί αναβάτες γύρισαν στην πίστα κάτω από το 1 λεπτό.

Formula Extreme


Πρώτος ξεκίνησε ο Κώστας Κοντομάρος και βρέθηκε να οδηγεί τον αγώνα στην αρχή. Στην συνέχεια όμως είδε τον Μπούστα, ο οποίος φέτος δεν συμμετέχει επίσημα στο πρωτάθλημα, να τον προσπερνάει και να παίρνει μία νίκη με 14 δευτερόλεπτα διαφορά. Βέβαια ο Κοντομάρος με την δεύτερη θέση κατάφερε να μειώσει την βαθμολογική διαφορά από τον Κώστα Πολίτη, που συμπλήρωσε το βάθρο. Τέταρτος ο Φώτης Τσαλίκης και πέμπτος ο Βασίλης Ευθυμίου με μία «δύσκολη» MV Agusta 1000.

Supersport


O Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος ήταν αυτός που ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα. Όμως ο Βαγγέλης Καρακατσάνης, ο οποίος αγωνιζόταν με δανεική μοτοσικλέτα, βρήκε τον τρόπο να τον περάσει και να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Πολύ κοντά του τερμάτισε δεύτερος ο Παναγιωτόπουλος και την τριάδα έκλεισε ο Alex Παπαγεωργίου. Τέταρτος ο Σταύρος Τριντής, πέμπτος ο Σωτήρης Μπεγνής και έκτος ο Μιχάλης Κουτσουμπός.

Open


Δεν αποτελεί πλέον καθόλου έκπληξη ότι η κατηγορία συνεχίζει να έχει με διαφορά τις περισσότερες συμμετοχές. Ο Γιάννης Κριελέσης ξέφυγε μπροστά από την αρχή και χωρίς να απειληθεί από κανέναν πήρε μία άξια νίκη. Όμορφες μάχες έγιναν για τις υπόλοιπες θέσεις, αλλά τελικά δεύτερος τερμάτισε ο Άρης Κουτσουμπάκης και τρίτος ο Άρης Γκόζνταρης. Την εξάδα έκλεισαν οι Θανάσης Παπαθανασίου, Γιώργος Μανδρώνης και Στράτος Δεβελέκος.

Racing 125/250


Χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία ο Γιώργος Κίτσος βγήκε νικητής με τους Λάμπρο Τσώκο και Στράτο Χρονόπουλο να ακολουθούν. Οι Ανδρέας Λεφέβρ, Μάριος Πέτρου και Κων/ νος Λεφέβρ ήταν οι υπόλοιποι συμμετέχοντες και τερματίσαντες στην κατηγορία.

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 20:53

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon