.
Κατηγορία Scramble
Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2011 11:31

Scramble – Ήχοι του Δάσους, Οίτη

Scramble, μουσική & έλατα


ΛΕ.ΜΑ.ΦΩ 23/7/2011

Χρώμα, θέαμα και ένταση στο δάσος

Καταπράσινο, διασκεδαστικό, θεαματικό, φροντισμένο, ψυχαγωγικό και άκρως ελπιδοφόρο ήταν το διοργανωτικό ξεκίνημα της νεοσύστατης ΛΕσχης Μηχανοκίνητου Αθλητισμού ΦΩκίδας.

Με την ευκαιρία του νεανικού φεστιβάλ «Ήχοι του Δάσους» στο οροπέδιο της Καλοσκοπής (Οίτη), το Σάββατο 23 Ιουλίου διοργάνωσε ένα φιλικό, απογεματινό, αγώνα Scramble ανάμεσα στα έλατα και στα πλατάνια! Μια πολύχρωμη παρέα φανατικών του είδους έδωσε το παρόν στον «ψηλότερο» αγώνα της χρονιάς (1200 μ. υψόμετρο) και απόλαυσε, την ομορφιά της διαδρομής, την δροσιά του βουνού, τον συναγωνισμό ακόμα και τις συναυλίες του παρακείμενου φεστιβάλ που κράτησαν μέχρι αργά τα μεσάνυχτα. Αντίστοιχα απόλαυσαν τον αγώνα και οι πολλές εκατοντάδες των θεατών (πραγματικά, πάρα πολλοί) που παρακινούμενοι από την άψογη ηχητική κάλυψη, έσπευσαν.

Ταχύς, ουσιαστικός...



…αλλά και με νεανικά λάθη (τόλμησε, όρμησε να περάσει εναερίως ένα ρεματάκι και …εισέπραξε μια κοψοχολιάστικη τούμπα), ο Πολ Νικολάου (ΚΤΜ SXF350) πήρε την νίκη από τον άτυχο Νίκο Ανδρέου (ΥΑΜΑΗΑ 450) που ξεκίνησε χαλαρά, πέρασε, τον Νικολάου και οδηγούσε την κούρσα μέχρι το τέλος του προτελευταίου γύρου όταν αντιμετώπισε πρόβλημα με τον τροχό του και εγκατέλειψε. Αρκετά πιο πίσω, ο ιδιαίτερα κεφάτος Δημ. Χελιώτης (ΒΕΤΑ 400) πίεσε και άρπαξε την 2η θέση στον τελευταίο γύρο (!) από τον νεαρό Νίκο Μουτσόπουλο (ΚΤΜ 450).

Χωρίς άγχος η νίκη στην μικρή κατηγορία του Βαγγέλη Σαββίδη (ΚΤΜ), η σκληρή μονομαχία των Τάσου Τσιαδήμα (Honda) με τον τοπικό Θύμιο Ξηρό (Yamaha 125) όμως ξεσήκωσε το κοινό.

Αντίστοιχα συναρπαστική η μονομαχία των βετεράνων, του Θεόφιλου Φανιδάκη (Suzuki 450) και Σωτήρη Βαγενά (Yamaha 450) η οποία κρίθηκε πάνω στο νήμα με τον Φανιδάκη να δικαιώνει το κοινό του.

Χειροκροτήματα κέρδισε και η Μαρία Βασιλάκη που έκανε ντεμπούτο με το ολοκαίνουργιο Gas Gas 200 της με το οποίο αγωνίστηκε στην «μεγάλη» κατηγορία.

Ενθουσιασμένοι όλοι, έδωσαν ραντεβού, για την επόμενη χρονιά.

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 20:39

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon