.
Κατηγορία Motocross
Πέμπτη, 24 Μαϊος 2012 09:47

8ος φιλικός αγώνας Motocross - Αγρίνιο

 

Σε ευχάριστο κλίμα

 


anigif
Του Γιάννη Αθανασίου
Φωτογραφίες: ipapanti-photography.blogspot.com - Θανάσης Συρακούλας

Με πολύ θέαμα και ένα ευχάριστο κλίμα την Κυριακή 20 Μαΐου έκλεισε ο κύκλος των 8 φιλικών στο Αγρίνιο . Οι αγώνες αυτοί πραγματοποιήθηκαν σε Αγρίνιο, Μεσολόγγι , Θέρμο και Ναύπακτο.

Δυνατός συναγωνισμός

Οι συμμετοχές ήταν αρκετές  ( 30 ) με όλους τους φιναλίστ να δίνουν δυναμικό παρών και τον καλύτερο τους εαυτό ενθουσιάζοντας τους 150 περίπου θεατές. Η πίστα ήταν άψογα ετοιμασμένη από τον κ. Τασούλη και ποτισμένη κατάλληλα για τις απαιτήσεις του αγώνα. Στην MX2 ο συνήθης ύποπτος Τομαράς Χρήστος #110 για άλλη μια φορά πήρε δυο πρώτες θέσεις, για την δεύτερη θέση επέστρεψε στο βάθρο μετά από απουσία ενός χρόνου περίπου από προβλήματα υγείας ο Μπουζούκος Σταύρος #44 και τρίτος ο ανερχόμενος Ντούνης Χρήστος #94.
Στην MX1 έγιναν πολύ όμορφες μάχες με το ίδιο αποτέλεσμα και στα δυο σκέλη. Ο Μούρκος  Κων/νος #5 μπήκε από την εκκίνηση επικεφαλής του αγώνα θέλοντας να πάρει εκδίκηση για τις δυο εγκαταλείψεις που είχε στο Μεσολόγγι με τον Μόσχο Βασίλη  #1 πίσω στην ρόδα του χωρίς όμως να μπορεί να περάσει όσες φορές και αν προσπάθησε. Στην τρίτη θέση λίγο πιο πίσω ο Σιάχος Γεώργιος #257 οδήγησε σταθερά για να πάρει τους βαθμούς που ήθελε. Στο δεύτερο σκέλος ο Μόσχος έκανε θεαματικά την επίθεση του αλλά ο Μούρκος ήταν αποφασισμένος και δεν άφηνε περιθώρια τερματίζοντας πάλι πρώτος με δεύτερο τον Μόσχο και τρίτο τον Σιάχο.

Συμμετείχε ο Κριμπούνης

Στην ΟΡΕΝ η παρουσία του Κριμπούνη Νίκου #121 δεν άφησε περιθώρια ενώ στην δεύτερη θέση βρέθηκε ο πολύ δυνατός Χρυσικός #00 και τρίτος ο άνθρωπος που έστησε τον αγώνα, ο Τασούλης Χρήστος #417.
Στο τέλος του αγώνα έγιναν και οι απονομές του κυπέλου σε ένα πολύ ζεστό και όμορφο κλίμα.

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 20:57

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon