.
Κατηγορία Motocross
Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011 10:06

Φιλικός Αγώνας ΜΧ – Εγκαίνια ΜΧ PARK Μεσσηνίας

Φιλικό κλίμα, επικές μάχες!


Του Νίκου Τσάγκλα

Την Κυριακή 6/11/2011 διοργανώθηκε στο ΜΧ PARK Μεσσηνίας φιλικός αγώνας ΜΧ για τα εγκαίνια της πίστας. Ο φιλόξενος και άρτια οργανωμένος  χώρος υποδέχτηκε τους περίπου 40 αγωνιζόμενους σε έναν αγώνα γιορτή. Άρτιες εγκαταστάσεις, φιλόξενοι οργανωτές, πολλοί χορηγοί και ακόμα περισσότεροι θεατές συνέθεσαν το πάζλ ενός αγώνα διαφήμιση για το άθλημα του ΜΧ.
Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει για τις προσπάθειες, την όρεξη και την αγάπη για το άθλημα, του ιδιοκτήτη της πίστας Γιάννη Αγγελή, αλλά και για την βοήθεια εμπλεκομένων με το άθλημα στην περιοχή, όπως ο Δημήτρης Μητρόπουλος, οι οποίοι έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους γι’ αυτό.

MX1 & MX2


Στον αγωνιστικό τομέα, αν εξαιρέσουμε την εμφάνιση Κουζή στην ΜΧ1, η οποία όπως ήταν αναμενόμενο ήταν χωρίς συναγωνισμό, όλες οι κατηγορίες είχαν επικές μάχες και πολλές ανακατατάξεις για όλες τις θέσεις. Άλλη μια απόδειξη ότι οι φιλικοί αγώνες και οι αγώνες κυπέλλου, όντως πιο προσιτοί σε μεγάλη μερίδα αναβατών, δίνουν θέαμα και προσελκύουν νέους αναβάτες στο άθλημα.

Στην ΜΧ2 και στα δύο σκέλη επικράτησε ο Σαράντης Κουφός  (ήταν να μην πάρει μπροστά) με 2ον τον μικρό Γιάννη Μπιρίτη από τον Πύργο μετά από πολλές μάχες με τον Σαραντόπουλο Γιώργο και τον Σιδέρη Παύλο, που τερμάτισαν 3οι αντίστοιχα στο κάθε σκέλος .

Η ΜΧ1 ήταν μονόλογος Κουζή για την πρώτη θέση. Η 2η θέση και στα δύο σκέλη ήταν κλεισμένη από τον Γιώργο Γούναρη από την Αμαλιάδα (πρώτη του στην ΜΧ1 με νέα μοτοσικλέτα ) με τρίτο τον Δαραμούση Γιώργο και Ραπατσουλέα Δημήτρη αντίστοιχα στα σκέλη.

Open & ATV

Η ΟΡΕΝ όπως πάντα είχε τις πιο σκληρές και επικές μάχες. Πρωταγωνιστές ο Γιώργος Μπούσδας, Ντίνος Παπαδόπουλος, Λεωνίδας Χαραλαμπόπουλος και Κων/νος Βερράρος ο οποίος στην προσπάθειά του για διάκριση στον αγώνα της πατρίδας του, ίσως να οδήγησε λίγο πιο σκληρά απ’ ότι πρέπει.. Πρώτο σκέλος και νικητής ο Ντίνος Παπαδόπουλος στην πρώτη του νίκη σε αγώνα, 2ος ο Λεωνίδας Χαραλαμπόπουλος και 3ος ο Κώστας Βερράρος από 2ος μετά από ένα μπλέξιμο- πτώση στον προτελευταίο γύρο, με τον Γιώργο Μπούσδα που προηγείτο του αγώνα.
Στο 2ο σκέλος ο Γιώργος Μπούσδας κατέλαβε την 1η θέση, ο Ντίνος Παπαδόπουλος την 2η και ο Λεωνίδας Χαραλαμπόπουλος την 3η.

Στα ATV είχαμε πολύ καλή παρουσία των Δημητρακόπουλου, Πούλη, Λάμπρου και Σταθουλόπουλου σε μια πίστα κλειστή για αυτού του είδους τα οχήματα.

Στο τέλος της εκδήλωσης, οι οργανωτές πρωτοτυπώντας, προσέφεραν ζεστή φασολάδα και τοπικό κρασί σε όλους τους παρευρισκομένους

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 21:02

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon