.
Κατηγορία Motocross
Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011 22:55

MX Master Champ 2011- 3ος αγώνας, 28 Αυγούστου


Grand Finale !!!



Συνέχισε την ανοδική πορεία του το MX Master Champ στον τελευταίο αγώνα του οποίου, πραγματικά πολλοί θεατές απόλαυσαν γνήσιο θέαμα Motocross, δυνατό συναγωνισμό, αγωνιστικές εκπλήξεις και φαντασμαγορικό κλείσιμο, όλα φροντισμένα από την διοργανωτική ομάδα του Argos Motocross Park  και της ΦΙΛΜΑργολίδας.

Κουζής κερδίζει, Παπαγεωργίου πανυγυρίζει


Ο Παναγιώτης Κουζής (Husqvarna 450), στην πρώτη του συμμετοχή στο θεσμό, δικαίωσε τα προγνωστικά και κέρδισε τον μεγάλο τελικό, όχι όμως τόσο εύκολα όσο περίμενε ίσως, αφού ο Δημήτρης Βαγγελάκος (Yamaha 450) το πίεσε στους πρώτους γύρους και έμεινε σε απόσταση βολής σε όλο τον αγώνα. Αρκετά πιο πίσω ο Γιώργος Γεωργούσης (Yamaha 250) ανέβηκε ξανά στο βάθρο και μάλιστα μπροστά από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Μανώλη Παπαγεωργίου (Yamaha 125!) ο οποίος περιορίστηκε στην 6η θέση πίσω από τους, Δημήτρη Κεραμιδά (Suzuki 450) και τον Χιώτη Λαγούδη Βαλάντη (Suzuki 250) που κονταροχτυπήθηκαν και μπροστά από την σκληρή μονομαχία του αγώνα μεταξύ των Θοδ. Ζερβού (Yamaha 450) και του Μανώλη Κρητικού Junior (Yamaha 85 !!), συμμετείχε τιμητικά στον αγώνα των «μεγάλων» λόγω της πρόσφατης επιτυχημένης εμφάνισής του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα), μονομαχία που έληξε επεισοδιακά με εναέρια σύγκρουση. Ατυχοι του αγώνα, οι εκπρόσωποι της Χαλκίδας, ο Νίκος Ανδρέου και ο Νίκος Καμπούρης που εγκατέλειψαν από τεχνικά προβλήματα και ο Μιχ. Παναγιωτόπουλος που έπεσε και ψιλοτραυματίστηκε στα ημιτελικά.

Ανεβασμένοι και οι “μικροί”


Ξανά διπλός νικητής στα Junior ο Νίκος Φανουράκης (Suzuki), ανεβασμένος ο Δαν. Μπαξίσογλου (Suzuki), με ατυχίες ο αδελφός του Ηλίας.
Τροπαιούχος του θεσμού ο Μαν. Παπαγεωργίου που απέδειξε ότι η οι μικρές δίχρονες μοτοσυκλέτες έχουν σαφέστατα νόημα ύπαρξης και αποτελούν λύση στις δύσκολες, οικονομικά, συνθήκες, εντυπωσιακά αποτελεσματικός ο Γεωργούσης πήρε την 2η θέση από τον Φώτη Τσαλίκη ο οποίος δεν συμμετείχε στον τελευταίο αγώνα μένοντας έτσι πίσω και από τον Θ.Ζερβό που ανέβηκε στο βάθρο της τελικής απονομής η οποία πήρε λαμπρό χαρακτήρα από τα όμορφα βεγγαλικά που εκτόξευσε η οργάνωση.

Ραντεβού για όλους και …ακόμα περισσότερους, το επόμενο καλοκαίρι!!

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 21:06

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon