.
Κατηγορία Motocross
Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2011 12:24

Παν. Πρωτ. Motocross – OME – 3ος - Τρίκαλα

Έντονος συναγωνισμός



Παρά τις αντίξοες συνθήκες, αναβολή αγώνα, έντονες βροχοπτώσεις κλπ, η Ο.Μ.Ε. τηρώντας τις υποσχέσεις της απέναντι σε οδηγούς, οργανωτές, χορηγούς κλπ, πραγματοποίησε με επιτυχία τον 3ο  Πρωταθληματικό Αγώνα ΜΧ στην δημοτική πίστα  Πρίνου Τρικάλων στις 4-5 Ιουνίου. Η πίστα, καλύτερα φτιαγμένη από κάθε άλλη φορά, κατά γενική ομολογία των οδηγών, προσέφερε πολύ θέαμα και έντονο συναγωνισμό σε όλες τις κατηγορίες, αποζημιώνοντας τους τυχερούς θεατές που παραβρέθηκαν.

Αγωνιστικά


ΜΧ 2
Στην κατηγορία ΜΧ2, ο περσινός πρωταθλητής Σπύρος Κοσμάς με μοτ/τα ΚΤΜ, ήταν σε άλλο επίπεδο, κερδίζοντας άνετα και τους δύο αγώνες, με τον Γιάννη Μόσιο δεύτερο και στους δύο αγώνες, ενώ την 3η θέση μοιράστηκαν οι Δημήτρης
Μπαξεβάνης και ο Αλέξανδρος Γεωργαντάς.

Στην κατηγορία ΜΧ1, ο Νίκος Ανδρέου με μοτ/τα YAMAHA και ο Γιάννης Τσούρβας με δίχρονη μοτοσυκλέτα SUZUKI, μοιράστηκαν τις πρώτες θέσεις, με μεγάλο άτυχο τον Ανδρέα Λιάκο ο οποίος ήταν πρώτος από τα μέσα του δεύτερου αγώνα και στην τελευταία ευθεία πηγαίνοντας για τερματισμό, εγκατέλειψε από σπασμένο πίσω τροχό.

Στην κατηγορία OPEN A ο Δημήτρης Στούπας με KAWASAKI κέρδισε και τους δύο αγώνες, ενώ στην κατηγορία OPEN B ο Γιάννης Πιλάλας και αυτός με KAWASAKI ήταν ο νικητής και των δύο αγώνων.

Στην κατηγορία ΜΧ85 o Ανέστης Ράδος με ΚΤΜ ήταν νικητής και των δύο αγώνων.
Στην κατηγορία ΜΧ65 ο Δημήτρης Τουρατζίδης με YAMAHA ήταν ο νικητής και τωνδύο αγώνων.

Στην τετράτροχη κατηγορία QUAD R, νικητής του πρώτου αγώνα ήταν ο  δυνατός Σπύρος Μπίρλης με SUZUKI, και στον δεύτερο ο θεαματικός Γιώργος Καπέλης με YAMAHA.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 21:07

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon