Κατηγορία Motocross
Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2011 09:21

Master Motocross Champ 2011 - 1ος αγώνας

Επιστροφή στις ρίζες!!


9 /10 Ιουλίου Αργος

Έναν αγώνα βγαλμένο από τις ρίζες του ΜΧ απόλαυσαν οι αρκετοί αγωνιζόμενοι και θεατές του 1ου φετινού αγώνα του θεσμού που καθιερώνει το μοναδικό Argos M Park.
Στην δεύτερη έκδοση του τρίπρακτου θεσμού, όπου η διαδρομή θα αλλάζει σε κάθε αγώνα-πράξη, όλα ήταν φροντισμένα με μεράκι με βάση, τον συναγωνισμό, την οδηγική απόλαυση, το θέαμα και την ασφάλεια.

Δύο ισοδύναμα group

Οι οδηγοί χωρίστηκαν σε 2 ισοδύναμα γκρουπ και μετά από διαδικασία προθέρμανσης, κατατακτήριων και προκριματικών αγώνων, οι 20 καλύτεροι, συνολικά, μετείχαν στον μεγάλο τελικό. Αξιος νικητής, ο «δίχρονος» (έτρεξε με μοτοσυκλέτα 125 cc!) Μανώλης «Junior» Παπαγεωργίου (#114) μετά από μια αγωνιώδη και θεαματική μονομαχία με τον Φώτη Τσαλίκη (#156, επιστρέφει στο ΜΧ από όπου ξεκίνησε) ο οποίος δεν άντεξε στον ρυθμό του αγώνα αλλά και στην πίεση, μέχρι τον τελευταίο γύρο, του ιδιαίτερα κεφάτου Γιώργου Γεωργούση. Ταχύς και ουσιαστικός ο εκπρόσωπος της Μεσσηνίας, ο Νίκος Βερράρος επικράτησε του Θοδωρή Ζερβού, ενώ λίγο πιο πίσω ο Νίκος Καμπούρης κέρδισε την μονομαχία του με τον Γιάννη Φωτάκη δείχνοντας να ξεπερνά το τραυματισμό του στην ίδια πίστα προ διμήνου.
Ανέβασε το πήχυ ψηλά στα Junior ο Νίκος Φανουράκης, πήρε τις νίκες και στα 2 σκέλη, αφήνοντας πεδίο ανοικτό για μοναμαχίες στους αδελφούς Μπαξίσογλου (Δάνο & Ηλία), μονομαχίες στις οποίες παρενέβη δυναμικά ο Ολιβερ Τσεκούρας.

Επόμενη συνάντηση στις 31 Ιουλίου όπου ο συναγωνισμός αναμένεται ακόμα πιο έντονος.

Ευχαριστούμε το mxin.gr για τις φωτό!

Φωτογραφίες

Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 21:08

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube