.
Κατηγορία Motocross
Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2011 09:21

Master Motocross Champ 2011 - 1ος αγώνας

Επιστροφή στις ρίζες!!


9 /10 Ιουλίου Αργος

Έναν αγώνα βγαλμένο από τις ρίζες του ΜΧ απόλαυσαν οι αρκετοί αγωνιζόμενοι και θεατές του 1ου φετινού αγώνα του θεσμού που καθιερώνει το μοναδικό Argos M Park.
Στην δεύτερη έκδοση του τρίπρακτου θεσμού, όπου η διαδρομή θα αλλάζει σε κάθε αγώνα-πράξη, όλα ήταν φροντισμένα με μεράκι με βάση, τον συναγωνισμό, την οδηγική απόλαυση, το θέαμα και την ασφάλεια.

Δύο ισοδύναμα group

Οι οδηγοί χωρίστηκαν σε 2 ισοδύναμα γκρουπ και μετά από διαδικασία προθέρμανσης, κατατακτήριων και προκριματικών αγώνων, οι 20 καλύτεροι, συνολικά, μετείχαν στον μεγάλο τελικό. Αξιος νικητής, ο «δίχρονος» (έτρεξε με μοτοσυκλέτα 125 cc!) Μανώλης «Junior» Παπαγεωργίου (#114) μετά από μια αγωνιώδη και θεαματική μονομαχία με τον Φώτη Τσαλίκη (#156, επιστρέφει στο ΜΧ από όπου ξεκίνησε) ο οποίος δεν άντεξε στον ρυθμό του αγώνα αλλά και στην πίεση, μέχρι τον τελευταίο γύρο, του ιδιαίτερα κεφάτου Γιώργου Γεωργούση. Ταχύς και ουσιαστικός ο εκπρόσωπος της Μεσσηνίας, ο Νίκος Βερράρος επικράτησε του Θοδωρή Ζερβού, ενώ λίγο πιο πίσω ο Νίκος Καμπούρης κέρδισε την μονομαχία του με τον Γιάννη Φωτάκη δείχνοντας να ξεπερνά το τραυματισμό του στην ίδια πίστα προ διμήνου.
Ανέβασε το πήχυ ψηλά στα Junior ο Νίκος Φανουράκης, πήρε τις νίκες και στα 2 σκέλη, αφήνοντας πεδίο ανοικτό για μοναμαχίες στους αδελφούς Μπαξίσογλου (Δάνο & Ηλία), μονομαχίες στις οποίες παρενέβη δυναμικά ο Ολιβερ Τσεκούρας.

Επόμενη συνάντηση στις 31 Ιουλίου όπου ο συναγωνισμός αναμένεται ακόμα πιο έντονος.

Ευχαριστούμε το mxin.gr για τις φωτό!

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 21:08

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon