.
Κατηγορία Motocross
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010 11:12

Π.Π Motocross ΟΜΕ – Άργος 28/10/2010

 


Οι πρωταθλητές

 



Σε μία άρτια προετοιμασμένη πίστα φιλοξενήθηκε ο τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος της OME. Το Argos Motocross Park του Τάσου Πασπαλιάρη έβαλε τα γιορτινά του και υποδέχθηκε τους αναβάτες που είχαν δηλώσει συμμετοχή. Η απουσία διεκδικητών από την νησιωτική χώρα λόγω απεργιών στις ναυτιλιακές εταιρίες, κάποιων τραυματιών, αλλά και η απουσία βαθμολογικού ενδιαφέροντος από τους αναβάτες, κράτησαν τις συμμετοχές σε χαμηλό επίπεδο.

Ωστόσο, ο καιρός έκανε τη χάρη σε όσους συμμετείχαν, να απολαύσουν έναν ωραίο αγώνα, στην καταβρεγμένη σωστά πίστα.
Η γρήγορη διαδρομή με τα μεγάλα άλματα πρόσφερε θέαμα στους παρευρισκόμενους που δεν ήταν οι αναμενόμενοι.

MX2

Αγωνιστικά, παρά το ότι το πρωτάθλημα της MX 3 είχε κριθεί εδώ και τρεις αγώνες από τον Κώστα Τζιώρα, στην ΜX2 ήταν ακόμη ανοιχτό. Ο Σπύρος Κοσμάς χρειαζόταν τερματισμούς στο βάθρο για να διατηρήσει τον τίτλο, κάτι που κατάφερε και στα δύο σκέλη.
Με μία 2η και μία 3η θέση, στέφθηκε για μία ακόμη φορά πρωταθλητής (2η) και έτσι αφήνει την Yamaha και μεταπηδά στην ΚΤΜ με το καλύτερο νούμερο.
Ασυγκράτητος όμως φάνηκε να είναι ο Ανάργυρος Τσαρνάς ο οποίος δείχνει να υπακούει άριστα στις εντολές της ομάδας Papanikolakis Racing και να γίνεται αυτός που εκπροσωπεί επάξια τα πράσινα χρώματα. Κατατρόπωσε τον συναγωνισμό και στα δύο σκέλη, παρά το ότι στο 2ο, ήταν ο Παναγιωτόπουλος αυτός που έκανε την επίθεση στην αρχή. Η επιμονή, ταχύτητα και διάρκεια στην απόδοσή του Τσαρνά, έκαναν τη διαφορά και του χάρισαν την διπλή νίκη.
Ωστόσο τα εύσημα πήγαν στον αναβάτη από την Χαλκίδα που πανηγύρισε τον τίτλο.

MX1

Στην ΜΧ1, οι συμμετοχές ήταν λιγότερες και το ενδιαφέρον περιορισμένο ανάμεσα σε δύο αναβάτες. Ο Κουζής ήταν ο πρωταθλητής και ανίκητος όλη τη χρονιά.
Ο Γαλατιανός ήταν ο νέος αναβάτης της ΚΤΜ ο οποίος ερχόταν από τραυματισμό. Ο πρώτος ήθελε να διατηρήσει το σερί των νικών και ο δεύτερος να αποδείξει ότι κερδίζει.
Οι μάχες και στα δύο σκέλη έληξαν υπέρ του πρωταθλητή Κουζή αλλά οι αναβάτες βρέθηκαν πολλές φορές κοντά. Τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο σκέλος, ο Γαλατιανός έδειξε τα δόντια του αλλά δεν μπόρεσε να καταφέρει κάτι καλύτερο από την σημαντική 2η θέση.
Στις πίσω θέσεις, Ελένης και Τζιώρας πάλεψαν για το βάθρο και έδωσαν θέαμα στους θεατές.

Φωτογραφίες MX2


Φωτογραφίες MX1

Απονομές

Αποτελέσματα

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015 16:51

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon