.
Κατηγορία Enduro
Δευτέρα, 15 Μαϊος 2023 13:40

Π.Π. Enduro 2023, 3ος αγώνας, Καρδίτσα

Διακοπή του αγώνα λόγω ομίχλης, νικητής ο Αλέξιος Ζώρας.

Ο τρίτος αγώνας για Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2023 διοργανώθηκε στη Λίμνη Πλαστήρα παράλληλα με τον πρώτο αγώνα για το Κύπελλο Βόρειας Ελλάδας, συγκεντρώνοντας αρκετές συμμετοχές – αρχικά ήταν προγραμματισμένος για το ερχόμενο σαββατοκύριακο 20-21/5, ωστόσο η ημερομηνία άλλαξε με την προκήρυξη εθνικών εκλογών.

Η αγωνιστική δράση ωστόσο διακόπηκε μετά την ολοκλήρωση της τρίτης ειδικής διαδρομής του αγώνα, καθώς η ομίχλη που είχε πέσει στην περιοχή έκανε τη διεξαγωγή του αρκετά επικίνδυνη για τους αναβάτες.

Τη στιγμή της διακοπής πρώτος ήταν ο Αλέξιος Ζώρας (Beta, Ε2), ενώ η πρώτη εξάδα συμπληρώθηκε από τους Παναγιώτη Κουζή (Fantic, Ε2), Κωνσταντίνο Γεροντάκη (Honda, Ε2), Παναγιώτη Κακολύρη (Beta, Ε3), Philip Atwill (Beta, Ε2) και Ιωάννη Ντεβετζή (ΚΤΜ, Ε1).

Σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα ο αγώνας θεωρείται ως ολοκληρωμένος καθώς έτρεξε ικανό μέρος της συνολικής του απόστασης, έτσι τα βάθρα κάθε κατηγορίας προκύπτουν ως εξής:

Ε1 - Ο Ντεβετζής κατατάσσεται πρώτος, με δεύτερο τον Χρήστο Παπαθεοδώρου (Honda) και τρίτο τον Ιωάννη Χασάπη (ΚΤΜ).

Ε2 - Ο Ζώρας προφανώς και πρώτευσε και στην κλάση του, μπροστά από τους Κουζή και Γεροντάκη.

Ε3 - Ο Κακολύρης ήταν ο πρώτος στην κατάταξη της Ε3, με δεύτερο τον Μανωλίδη και τρίτο τον Δημήτρη Τσακατσώνη (GASGAS).

ΕΝ - Από τους δύο συμμετέχοντες της κατηγορίας Νέων, πρώτος τερμάτισε ο Νικόλαος Μιχαηλίδης (Yamaha) και δεύτερος ο Ιωάννης Πασχαλίδης (Husqvarna).

ES - Στους αναβάτες της Senior πρώτευσε ο Αθανάσιος Γκαγκανάτσιος (Beta), μπροστά από τους Παναγιώτη Θερριό (Honda) και Παναγιώτη Ζαφειρίου (ΤΜ).

Δείτε εδώ τα αναλυτικά αποτελέσματα από τον αγώνα της Λίμνης Πλαστήρα: https://s-timing.com/pan-protathlima-enduro-3os-agonas-kypello-enduro-vor-ellados-1os-agonas/

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon