.
Κατηγορία Enduro
Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022 14:14

Π.Π. Enduro 2022, 3ος αγώνας, Σκύδρα

Τρίτος αγώνες για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2022 στη Σκύδρα Πιερίας, με τον Αλέξιο Ζώρα να γίνεται ο τρίτος διαφορετικός φετινός νικητής στο σύνολο της EnduroGP.

Μετά τον εναρκτήριο διπλό αγώνα της Άμφισσας τις δύο πρώτες μέρες του Οκτώβρη, ο τρίτος γύρος του πρωταθλήματος οδηγήθηκε βορειότερα για τη συνέχειά του. Εκεί διακρίθηκε ο Αλέξιος Ζώρας (Beta), ο οποίος πήρε τη νίκη στη γενική κατάταξη EnduroGP μπροστά από τον Παναγιώτη Κακολύρη (Beta) και τον Κίμωνα Καράμπελα (Husqvarna).

Ας δούμε τι έγινε στη Σκύδρα αναλυτικά ανά κατηγορία.

Ε1

Ο Δημήτρης Βαρσάμης (ΚΤΜ) πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της κατηγορίας του, μπροστά από τον Ιωάννη Ντεβετζή (ΚΤΜ) και τον Σπύρο Φλώρο (Yamaha).

ppenduro 3 skydra 1
Παναγιώτης Κακολύρης

Ε2

Στην Enduro 2 ο Κακολύρης πήρε ξανά τη νίκη από τον Καράμπελα, όπως συνέβη στον δεύτερο αγώνα της Άμφισσας, ενώ στον πρώτο το αποτέλεσμα αυτό ήταν ανεστραμμένο. Τρίτος τερμάτισε ο Δημήτρης Μαραγκός (ΚΤΜ).

ppenduro 3 skydra 8
Αλέξιος Ζώρας

Ε3

Ο Ζώρας επικράτησε για τρίτο συνεχόμενο αγώνα στην κατηγορία του, με δεύτερο τον Κωνσταντίνο Γεροντάκη (Beta - Κεντρική φωτογραφία) και τρίτο τον Ιωάννη Χασάπη (ΚΤΜ).

ppenduro 3 skydra 7
Βάθρο Ε3

ΕΝ

Η συμμετοχή του Γεροντάκη (Beta) στην κατηγορία αυτή – που δεν είχε βαθμολογηθεί εδώ στους πρώτους δύο αγώνες – έκοψε το νικηφόρο σερί του Ντεβετζή, που μετά τις δύο πρωτιές στην Άμφισσα έμεινε δεύτερος, μπροστά από τον Φλώρο.

ES

Ο Αθανάσιος Γκαγκανάτσιος (Beta) συνέχισε νικηφόρα, όπως ακριβώς έκλεισε τον δεύτερο αγώνα στην Άμφισσα, επικρατώντας του νικητή του πρώτου αγώνα, Παναγιώτη Ζαφειρίου (ΚΤΜ), ενώ τρίτος αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Θερριός (ΤΜ).

Αναλυτικά αποτελέματα αγώνα και βαθμολογίες Π.Π. Enduro 2022

Ο επόμενος, τέταρτος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2022 θα γίνει στους Αγίους Θεοδώρους στις 13 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022 14:34

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon