Κατηγορία Enduro
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 17:09

Π.Π. Enduro 2019, 6ος αγώνας, Σπάρτη

Με μεγάλο νικητή τον Αλέξιο Ζώρα ολοκληρώθηκε στη Σπάρτη ο έκτος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro.

Πέρασαν πάνω από τέσσερεις μήνες από τον προηγούμενο αγώνα Π.Π. Enduro, τότε ήταν αρχές Μαΐου στο Άργος και τώρα η συνέχεια δόθηκε στη Σπάρτη με τον 6ο αγώνα.

Η εξέλιξη του πρωταθλήματος παραμένει συναρπαστική, καθώς με τη μεγάλη νίκη του Ζώρα (ΚΤΜ) στη Λακωνία παραμένει η μεγάλη μάχη για την κορυφή της γενικής κατάταξης EnduroGP, απέναντι στον Παναγιώτη Κακολύρη (Yamaha) που προηγείται με μια ελάχιστη διαφορά 3 βαθμών.

Στην Ε1 κατηγορία νικητής ήταν ο Δημήτρης Βαρσάμης (ΚΤΜ), μπροστά από τον Κακολύρη και με τρίτο τον Μιχαήλ Ντουζένη (ΚΤΜ).

Στην Ε2 ο Ζώρας αναμενόμενα πρώτευσε, με δεύτερο τον Νικόλαο Ζέρβα (Honda) και τρίτο τον Γεώργιος Κοινωνά (Yamaha).

Η Ε3 είχε ως μεγάλο νικητή τον Βασίλη Σιαφαρίκα (Honda), ο οποίος επικράτησε του Χρήστου Παπαθεοδώρου (Honda) και του Γιώργου Θεοδωρίδη (ΚΤΜ).

Στην κατηγορία ΕΝ οι τρεις συμμετοχές κατατάχθηκαν με πρώτο τον Ζαφείρη Μαραγκό (ΚΤΜ), δεύτερο τον Δημήτρη Μαραγκό (Yamaha) και τρίτο τον Γρηγόρη-Αλέξανδρο Καρίμαλη (Husqvarna).

Τέλος η ES κατηγορία είχε στην πρώτη θέση τον Θανάση Γκαγκανάτσιο (ΚΤΜ), δεύτερο τον Μιχάλη Μιμίκο (ΚΤΜ) και τρίτο τον Ελισσαίο Παπαδημητρίου (Husqvarna).

ppenduro 6 overall

 

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 11:24

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube