.
Κατηγορία Άλλοι
Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014 08:58

Πρόβλημα με το Track Day στα Μέγαρα

Θα γίνει από την Extreme Track Days

 

Η ΛΕΜΟΤ μας έστειλε δελτίο τύπου με το οποίο δηλώνει ότι οι διοργανωτές του 3ου αγώνα ταχύτητας, ΛΕΜΟΤ και ΑΤΕΜΙΣ, δεν έχουν άδεια ώστε να διοργανώσουν το Track Day της Παρασκευής, το οποί θα διεξαχθεί κανονικά από την Extreme Track Days. Ακολουθεί το δελτίο τύπου:
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αθλητές, οι οποίοι δύναται να συμμετάσχουν στο Track Day της Παρασκευής, ότι η ΛΕΜΟΤ και η ΑΡΤΕΜΙΣ δεν θα διοργανώσουν το TD. Ο λόγος είναι η μη αδειοδότηση της Παρασκευής από τον ΓΓ της ΑΜΟΤΟΕ, με αποτέλεσμα την μη αδειοδότηση από την Περιφέρεια. (παραθέτουμε παρακάτω το αίτημά μας). Το TD θα διοργανωθεί από την EXTREME TRACK DAYS -σύμφωνα με τον κο Ζαφειρόπουλο, ο οποίος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ιδιοκτήτη της πίστας-χωρίς ασφάλεια για τους αγωνιζομένους (δλδ εκτός πλαισίου ΑΜΟΤΟΕ). Όσοι αθλητές κατέβαλαν παράβολο συμμετοχής, θα τους επιστραφεί άμεσα, ώστε να μπορέσουν να δηλώσουν συμμετοχή με όποιο τρόπο τους ζητηθεί. Ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση.
Ακολουθεί η επικοινωνία της ΛΕΜΟΤ με την ΑΜΟΤΟΕ αναφορικά με το Track Day:
Παρακαλώ πολύ, όπως μας χορηγήσετε ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΓΚΡΙΣΗ για ΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ για την Παρασκευή 27/6/2014 που προσμετρούν στη συνολική διάρκεια του αγώνα για το ΠΠΤΜ της 28-29/6/14 (ακριβώς έτσι το κείμενο) ώστε να απευθυνδω στην Περιφέρεια αύριο, προκειμένου να μας χορηγήσει την άδεια για την Παρασκευή. Ο λόγος που γίνεται αυτό, είναι γιατί η άδεια που πήραμε από την γραμματεία ανέφερε ΜΟΝΟ το Σ/Κ και η περιφέρεια αρνήθηκε να μας χορηγήσει και για την Παρασκευή. Θα εκτιμούσαμε τις άμεσες ενέργειές σας
Για την ΛΕΜΟΤ Μαρία Τσεσμελή

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon