.
Κατηγορία Άλλοι
Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014 15:12

5ο Φιλικό Trail Ride 2014, Ειδυλλία, 29 Ιουνίου

Ειδυλλιακή Αττική!

 

 

Καθώς το καλοκαίρι έχει ήδη έρθει, ανανεώνουμε το επόμενο ραντεβού μας για τις 29 Ιουνίου, στο 5ο Trailride, που θα διεξαχθεί στην περοχή της Ειδυλλίας. Θα ξεκινήσει από την Μάνδρα και θα τερματίσει στο Αλεποχώρι και συγκεκριμένα στις Αιγειρούσες, για μπάνιο και φαγητό με τις οικογένειές μας! Η θάλασσα μας καλεί!

115 εύκολα χιλιόμετρα, μόνο 800 μέτρα είναι δύσκολα με αρκετή πέτρα, αλλά περνάνε όλοι! Η διαδρομή είναι ιδανική για μεγάλα On-Off ενώ και τα SUV δεν θα δυσκολευτούνε.
Στα 115 χιλιόμετρα, υπάρχουν αρκετά σημεία που μπορείτε να διακόψετε την διαδρομή για να φτάσετε γρηγορότερα στο Αλεποχώρι.
Ο τερματισμός θα είναι στην ταβέρνα Αιγειρούσαι, 1km έξω από το Αλεποχώρι, ωραίο μέρος με σκιές για παρκάρισμα, μπάνιο και πολύ καλό φαί!
Το φορτηγάκι του Off Road Team θα είναι στην διάθεσή σας για να φορτώσετε σακίδια με πετσέτες και μαγιό και ότι άλλο θέλετε για Αλεποχώρι.
Αν σκοπεύετε να έρθετε με αυτοκίνητα και trailer, στο χώρο της εκκίνησης θα υπάρχει χώρος για parking, (εκκλησάκι της Αγ. Αικατερίνης στην Μάνδρα). Όποιοι θέλουν μπορούν να παρκάρουν και να ξεκινήσουν με τα μηχανάκια από το Περίπτερο κατηφορίζοντας από το Δαφνί δεξιά. Θα μπει roadbook μέχρι την κανονική εκκίνηση εδώ στο φόρουμ.
Η διάρκεια της διαδρομής θα είναι από 3- έως 4+ ώρες με άνεση και χωρίς δυσκολίες.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ!

Να ευχαριστήσουμε όσους στηρίζουν τον όμορφο θεσμό που έχει εδώ και χρόνια θεσπίσει το Off Road Team, όπως την My-Track, το Chalidias Electrics, την Michelin την Aurora Rally Equipment, καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.
Επίσης, πολλές ευχαριστίες στους δωροθέτες μας: Let’s Tech Now, Presstime Αυτοκόλλητα – Ψηφιακές Εκτυπώσεις, Cosmos Express Γερανομεταφορές.

Περισσότερες πληροφορίες στo: www.offroadteam.gr

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Ιουλίου 2014 11:54

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon