.
Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 23 Απριλίου 2013 10:01

Πρώτη νίκη για τον Ηλία Κυριλή

 

Με την Βeta RR300


2 Beta στις τρεις πρώτες θέσεις και 1η θέση στο πρωτάθλημα Β.Ε.

Η πόλη της Βέροιας φιλοξένησε τον 2ο αγώνα του ΠΠΕ και του ΠΒΕ για το 2013. Η διαδρομή ήταν κατά γενική ομολογία πολύ καλή ενώ οι ειδικές διαδρομές αποδείχθηκαν απαιτητικές.
Στην κατηγορία Ε3, ο Ηλίας Κυριλής με την NILS-Beta RACING RR300 είχε από την αρχή του αγώνα έντονο συναγωνισμό με τον Κίμωνα Καράμπελα ο οποίος όμως έιχε μία άτυχη στιγμή στην 6η ειδική του αγώνα που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει. Έτσι ο Ηλίας μετά από ένα σταθερό αγώνα, κέρδισε εύκολα την κατηγορία ενώ παράλληλα ήταν 3ος στην γενική κατάταξη. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον Κίμωνα έτσι ώστε να είναι έτοιμος στον επόμενο αγώνα.

Ηλίας Κυριλής: ‘’Από την αρχή της ημέρας, οδηγούσα με ένα γρήγορο τέμπο αλλά αποφεύγοντας να πάρω ρίσκα αφού οι ειδικές έκρυβαν παγίδες και ήθελαν προσοχή ώστε να μην διακινδυνεύσω κάποια πτώση. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση και την δική μου και της RR300 και σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης’’.

Στην κατηγορία Ε2 ο Γιώργος Κοινωνάς με την Beta RR400 του WORKSBIKE Team μετά από ένα πολύ δυνατό αγώνα, τερμάτισε 2ος μόλις 1 δευτερόλεπτο πίσω από τον Γιάννη Τρίγκα ενώ ήταν 2ος και στην γενική κατάταξη.


Για το Πρωτάθλημα Βόρειας Ελλάδας ο Λεωνίδας Κουλουκάτσης με την Beta RR350 του Χ-Moto KOULOUKATSIS Team, έκανε ένα φανταστικό αγώνα που του απέφερε την νίκη τόσο την κατηγορία Ε2 ενώ ήταν 1ος και στην γενική κατάταξη.

Ο επόμενος αγώνας είναι στο Λουτράκι την επόμενη Κυριακή και προσμετρά στο Πρωτάθλημα Nότιας Ελλάδας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Απριλίου 2013 10:08

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon