.
Κατηγορία Άλλοι
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024 10:45

Ο Παναγιώτης Κακολύρης στο Hellas Rally με Suzuki V-Strom 800DE

Ο πανελληνιονίκης Enduro δοκιμάζει τις δυνάμεις του σε ένα εξαήμερο ράλι με τη νέα adventure της Suzuki.

Με ανακοίνωσή του μέσω κοινωνικών δικτύων ο Παναγιώτης Κακολύρης αποκάλυψε την άρτι συναφθείσα συμφωνία. Μεταφέρουμε αυτολεξεί:

"Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την συνεργασία μου με την @suzukimotogreece με σκοπό την συμμετοχή στο @hellasrally που θα διεξαχθεί στα τέλη Μαΐου! Ένας αγώνας rally που διαρκεί 6 ημέρες με πολλά χιλιόμετρα ειδικών διαδρομών την κάθε ημέρα (πάνω από 250). Ένας αγώνας αντοχής για τον οδηγό αλλά και για τη μοτοσυκλέτα! Όσο ετοιμάζεται η αγωνιστική μοτοσυκλέτα με την οποία θα αγωνιστώ μια #V-STROM 800 DE η προετοιμασία - προπόνηση θα γίνει με μια STOCK V-STROM 800 DE που έτσι και αλλιώς έχει μεγάλες δυνατότητες.
Μείνετε συντονισμένοι!"

kakolyris beta 23

Ο Κακολύρης κατέκτησε το 2023 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro καθώς αναδείχθηκε πρώτος με διαφορά στη γενική κατάταξη της EGP, ενώ αναδείχθηκε πρωταθλητής και στην κατηγορία Ε3 όπου συμμετέχει με μοτοσυκλέτα της Beta.

Το Hellas Rally Raid είναι ένας αγώνας ράλι που συγκεντρώνει στην Ελλάδα κάθε χρόνο πολλές διεθνείς συμμετοχές. Η διοργάνωση του 2024 θα διεξαχθεί από τις 27 Μαΐου ως τις 2 Ιουνίου με αφετηρία τη μαρίνα της Ιτέας και διαδρομές που κατά κύριο λόγο θα διατρέξουν τη Στερεά Ελλάδα στο τρίγωνο Ναύπακτος-Καρπενήσι-Λαμία, ενώ θα κάνει και ένα ημερήσιο πέρασμα στην Πελοπόννησο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon