.
Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 10:43

Βασίλης Παντελεάκης - Ισοπεδωτικός στο ΠΠΤ και το Βαλκανικό, στις Σέρρες

Ένας νέος superstar των αγώνων αναπτύσσεται! Ο Βασίλης Παντελεάκης δεν άφησε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους του, ούτε στο ελληνικό αλλά ούτε και στο βαλκανικό επίπεδο!

Ο Βασίλης Παντελεάκης εξακολουθεί να δείχνει ή, μάλλον, να… επιδεικνύει το αγωνιστικό του ταλέντο, με μία εξαιρετική εμφάνιση στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, που ξεκίνησε στις Σέρρες με παράλληλους αγώνες με το Βαλκανικό πρωτάθλημα. Ο νεαρός Βασίλης, πήρε δύο νίκες στην κατηγορία Supersport, συνθλίβοντας το ρεκόρ χρόνου στην πίστα των Σερρών για την κατηγορία, που μάλιστα κρατούσε επί 7 χρόνια!

Το νέο ρεκόρ πίστας λοιπόν είναι το 1.19.555, μετά από την… παρέμβαση του Βασίλη Παντελεάκη, ο οποίος αξίζει να σημειώσουμε ότι κέρδισε τους αγώνες τόσο όσον αφορά την Ελληνική, όσο και την Βαλκανική κατάταξη! Αξίζει να αναφέρουμε εδώ, ότι εμείς είχαμε την τιμή να συνεργαστούμε σύντομα με τον Βασίλη Παντελεάκη, στα πλαίσια της δοκιμής μας για το CFMOTO 450SR: Ο Βασίλης πραγματοποίησε μερικούς γύρους στην πίστα με την μοτοσυκλέτα και μας είπε την δική του γνώμη, την πλήρη δοκιμή μπορείτε να την διαβάσετε με ένα κλικ εδώ

Ο Βασίλης Παντελεάκης, δήλωσε για το γεγονός: «Πρεμιέρα στην κατηγορία των 600 κυβικών.Αυτό το Σαββατοκύριακο συμμετείχα στο Βαλκανικό και Eλληνικό πρωτάθλημα με μία μοτοσικλέτα που οδηγούσα για πρώτη φορά.Κατάφερα να πάρω και τις δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες καθώς και να πετύχω το απόλυτο ρεκόρ ταχύτερου γύρου της κατηγορίας που κρατούσε από το 2016 από τον εφτά φορές πρωταθλητή Ιταλίας Massimo Roccoli.

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ το Γιώργο Καρακώστα για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου δίνει καθώς και για την άψογη μοτοσικλέτα που μου παραχώρησε και ετοίμασε για τον αγώνα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς και τους χορηγούς μου για την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη.»

 

Δείτε περισσότερα στο προφίλ του Βασίλη, με ένα κλικ εδώ

Φωτογραφίες: Βασίλης Παντελεάκης Facebook Page

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 11:04

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon