.
Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 13:10

Ο Δημήτρης Καρακώστας συνεχίζει την κυριαρχία του στους αγώνες ταχύτητας

Τον λες και ανίκητο! Επιβλητικός ο Δημήτρης Καρακώστας, σάρωσε στις Σέρρες και πέτυχε την 6η σερί νίκη του στην κατηγορία του.

Ο Δημήτρης Καρακώστας έχει αποδείξει ότι… δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, όσον αφορά την αγωνιστική του δυναμικότητα. Και στους πρώτου αγώνες του ΠΠΤ 2023, στις Σέρρες, που έγιναν παράλληλα με αυτούς του Βαλκανικού πρωταθλήματος, ο Δημήτρης Καρακώστας πέτυχε 2 νίκες ακόμα, στην κατηγορία Superbike, τρέχοντας με την CBR1000 RR-R του.

Κατεβάζοντας το χρόνο του μέχρι το 1.18.639 σε αγώνα (!), ο Καρακώστας επικράτησε εύκολα στην Ελληνική κατάταξη, ενώ σε βαλκανικό επίπεδο, μόνο ο πολύ έμπειρος Martin Choy κατάφερε να κερδίσει τον Έλληνα αγωνιζόμενο.

Ο Δημήτρης Καρακώστας έγραψε στο προφίλ του στα κοινωνικά δίκτυα, για την διπλή του νίκη και την αγωνιστική παρουσία του στις Σέρρες:  «Τελείωσε και ο δεύτερος αγώνας του σαββατοκύριακου (ο 2ος του Πανελλήνιου και ο 4ος του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ταχύτητας). Τερμάτισα και σήμερα δεύτερος αλλά είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα γιατί πάλι μπόρεσα στους πρώτους γύρους να διεκδικήσω τη νίκη. Η βροχή ήταν σημαντικός αντίπαλος σε αυτόν τον αγώνα γιατί αν και η διοργάνωση έδωσε 40 λεπτά καθυστέρηση, ξεκίνησα με τα slick παρόλο που ακόμα έβρεχε. Βρήκα τον ρυθμό αλλά οι ρυθμίσεις που κάναμε δεν απέφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στα μισά του αγώνα στέγνωσε και έβγαλε ήλιο και οι ρυθμίσεις ήταν αντίθετες. Γυρνάμε ικανοποιημένοι και προετοιμαζόμαστε για τον επόμενο αγώνα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος σε ένα μήνα στην Τσεχία. Ευχαριστώ την ομάδα μου για τον άψογο συντονισμό τους και την έντονη προσπάθεια τους και εσάς για την εμψύχωση σας.»

 

Φωτό/πηγή: Δημήτρης Καρακώστας/Facebook Page

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 13:17

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon