.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016 19:09

O Ken Roczen στη Honda: Επίσημη ανακοίνωση - Φωτό & Βίντεο

 

Για 3 χρόνια βάφεται "κόκκινος" ο ταλαντούχος Γερμανός

 

Το μεγάλο ταλέντο που ακούει στο όνομα Ken Roczen αποχώρησε από τη Suzuki, μεταπηδώντας στην εργοστασιακή ομάδα της Honda Η.Π.Α. για τα Πρωταθλήματα AMA SX & AMA MX. Η επίσημη ανακοίνωση της Honda κάνει λόγο για τριετές συμβόλαιο, ενώ ανεπίσημες πληροφορίες αποτιμούν το συμβόλαιο στα 12 εκατομμύρια δολάρια.

Έτσι, ο δις Πρωταθλητής AMA Pro MX (2014 & 2016) νεαρός Γερμανός Ken Roczen θα συμμετάσχει στα 2 πρωταθλήματα AMA SX & AMA MX με τη Honda για τα επόμενα 3 χρόνια, δίπλα στον Cole Seely.

roczen honda 8

Ως όπλο του ο Roczen θα έχει στη διάθεση του το CRF450R του 2017, βάζοντας στόχο να πάρει επιτέλους και το πρωτάθλημα AMA SX στη μεγάλη κατηγορία.

Όσο έτρεχε στα 250, είχε κερδίσει τον τίτλο 250SX West το 2013, ενώ πριν μετακομίσει στις Η.Π.Α. είχε κερδίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΜΧ2 του 2011.

roczen honda 7

"Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που αποτελώ πλέον μέλος της ομάδας του HRC" είπε ο Roczen. "Ψάχνω πάντα να βελτιώσω την απόδοση μου, την ομάδα και τη μοτοσυκλέτα μου, και για αυτό τον λόγο αποφάσισα να κάνω την αλλαγή. Ήθελα να έχω το πάνω χέρι σε όλους τους υπόλοιπους αναβάτες, και νομίζω πως με την Honda θα το έχω. Ακόμα είμαι φρέσκος στην ομάδα, αλλά με έχει συνεπάρει τόσο η ομάδα όσο και η μοτοσυκλέτα. Μεγάλες αλλαγές όπως αυτή είναι καλές ευκαιρίες για να κάνεις μια δήλωση, και έτσι αποφασίσαμε να γυρίσουμε ένα δυνατό βίντεο για να ανακοινώσουμε τη νέα συνεργασία. Εμπνεύστηκα από τον φίλο μου τον Ken Block, που συνηθίζει να γυρίζει θεαματικά βίντεο."

Dan Betley, HRC Honda Team Manager: "Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που θα έχω έναν αναβάτη με τις ικανότητες και με τους τίτλους του Ken, ως μέλος του προγράμματος μας, και χαίρομαι που μπορούμε επιτέλους να μοιραστούμε το νέο με τους οπαδούς μας. Ο Ken έχει αποδείξει ξανά και ξανά, πως έχει αυτό που χρειάζεται για να κερδίζει σταθερά αγώνες και να βρίσκεται συνέχεια στην κορυφή. Πιστεύω πως θα συνεχίσει να το κάνει καβάλα στο νέο CRF450R. Μαζί με τον ομόσταυλό του, Cole Seely, έχουμε πιστεύω μια από τις δυνατότητες ομάδες για το 2017." 

Φωτογραφίες

Βίντεο

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016 13:04

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon