.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016 13:28

Stefan Bradl: Αποχαιρετά το MotoGP για το WSBK

 

Από τη σεζόν του 2017

 

Με την Aprilia να επιλέγει νέους πιλότους για το MotoGP του 2017, ο Stefan Bradl αποχωρεί από το Πρωτάθλημα, για να δοκιμάσει την τύχη του στο Πρωτάθλημα WSBK.

Ο Stefan Bradl είχε στεφθεί Πρωταθλητής Moto2 το 2012, για να περάσει στο MotoGP την επόμενη χρονιά.

Δεν κατάφερε να προσαρμοστεί όμως στη μεγάλη κατηγορία, ενώ το μόνο βάθρο του σε 3 χρόνια ήταν το 2013 με την ομάδα της LCR Honda.

Το 2015 ο Bradl μεταπήδησε στη Forward Racing, και από τα μέσα της σεζόν βρέθηκε στην ομάδα της Aprilia.

Με την Aprilia να έχει ανακοινώσει νέα σύνθεση για το 2017 (Sam Lowes & Aleix Espargaro), ο Bradl ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το MotoGP, αφού οι ομιλίες που είχε με την Avintia Ducati δεν απέφεραν το επιθυμητό για εκείνον αποτέλεσμα.

Ακόμα παραμένει άγνωστο πού θα καταλήξει ο Γερμανός, ενώ οι φήμες μιλάνε για τη Honda ως την επικρατέστερη ομάδα για να τον δεχτεί στις τάξεις της.

Για την ώρα ο Bradl βρίσκεται στην 15η θέση του πρωταθλήματος, 3 θέσεις πάνω από τον ομόσταυλο του Alvaro Bautista, που κι εκείνος αποχωρεί από την Aprilia για το 2017.

Σημειώστε πως και ο Eugene Laverty εξετάζει πιθανή αποχώρηση του από το MotoGP για το 2017.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016 21:12

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon