.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016 12:45

Γιάννης Περιστεράς - 5oς στην Ιταλία!

 

Επιτυχία στο Varano

 

 

Ο Γιάννης Περιστεράς που αγωνίζεται στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας CIV, στην κατηγορία PreMiniGP, με μοτοσυκλέτα Metrakit, έκανε μια θαυμάσια εμφάνιση στον αγώνα που έγινε στην πίστα του Varano. 

Ξεκινώντας από την πρώτη σειρά της εκκίνησης και συγκεκριμένα από τη 2η θέση που είχε πάρει στις Κατατακτήριες δοκιμές, είχε μια επαφή στην 2η στροφή της πίστας, ευτυχώς χωρίς να πέσει, αλλά με αρκετό χρόνο χαμένο μετά την έξοδο που είχε. Έτσι η προσπάθειά του ήταν πολύ μεγάλη, με αρκετά προσπεράσματα που τον έφεραν στην 5η θέση της τελικής κατάταξης.
Οι εμπειρίες που μάζεψε ήταν το πιο σημαντικό, όπως και το ότι τράβηξε την προσοχή αρκετών ανθρώπων του Ιταλικού Πρωταθλήματος.

Μάλιστα μετά τον αγώνα δύο paddock girls έσπευσαν να τον συγχαρούν για την προσπάθεια και να τον βοηθήσουν να ξεπεράσει την πίκρα της εξόδου που του στέρησε την ευκαιρία να δώσει μια μάχη για το βάθρο στη δύσκολη, βρεγμένη πίστα.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016 12:45

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon