.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 18 Μαϊος 2016 11:06

Η Hero στους αγώνες Rally σε συνεργασία με την Speedbrain!

 

Απώτερος στόχος η συμμετοχή στο Rally Dakar 2017

 

Ο Ινδός γίγας Hero MotoCorp ετοιμάζεται να εισέλθει στους αγώνες Rally, με απώτερο στόχο τη συμμετοχή στο Dakar του 2017, με τη βοήθεια της Speedbrain.

hero motorcorp speedbrain bike 1

Η Speedbrain ήταν για χρόνια η επίσημη συνεργάτιδα της Husqvarna στους αγώνες Rally με μοτοσυκλέτα, με αναβάτες τους κορυφαίους Paulo Goncalves και Joan Barreda. Όταν η συνεργασία τελείωσε, και η Husqvarna αποσύρθηκε από την επίσημη συμμετοχή σε αγώνες Rally, η Speedbrain συνέχισε να εξελίσσει τη μοτοσυκλέτα της, και τώρα από ότι φαίνεται βρήκε τον κατάλληλο συνεργάτη - χορηγό για τη συνέχεια της ενασχόλησης της με τους αγώνες.

Wolfgang Fischer, Διευθύνων Σύμβουλος της Speedbrain GmbH: "Μετά από αρκετά επιτυχημένα χρόνια συμμετοχών στους αγώνες Rally Raid, έχοντας συλλέξει τεράστια εμπειρία, με μια εξειδικευμένη και πιστή ομάδα, είμαστε κάτι παραπάνω από χαρούμενοι για αυτή τη νέα στρατηγική συνεργασία με τη Hero MotoCorp, ώστε να υλοποιήσουμε το κοινό όραμα που έχουμε για το μέλλον".

hero motorcorp speedbrain bike 4

Η νέα ομάδα Hero MotoSports Team Rally θα κάνει το ντεμπούτο της στο Merzouga Rally του Μαρόκου, στις 21-27 Μαίου 2016.

Οι δύο αναβάτες της ομάδας είναι ο CS Santosh (ο πιο γνωστός αναβάτης Off-road αγώνων της Ινδίας -τον είχαμε δει να συμμετέχει και στηνπροώθηση της νέας Royal Enfield Himalayan) και ο Πορτογάλος Joaquim Rodrigues.

hero motorcorp speedbrain bike 3

Και μπορεί η ομάδα να χρησιμοποιεί ουσιαστικά μια εξελιγμένη έκδοση μιας παλαιότερης μοτοσυκλέτας της Husqvarna, όμως τα δεδομένα που θα συλλέξει η Hero από τους αγώνες Rally θα οδηγήσουν -σύμφωνα με τους Ινδούς- στην εξέλιξη και την παραγωγή νέων μοντέλων, αμιγώς της Hero.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Μαϊος 2016 14:15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon