.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 16 Μαϊος 2016 16:45

O Maverick Vinales στη Yamaha, δίπλα στον Valentino Rossi;

 

Σύμφωνα με τον ισπανικό τύπο η συμφωνία έχει ήδη κλείσει!

 

Ο Dani Pedrosa υπέγραψε με τη Honda, ο Jorge Lorenzo με τη Ducati, και τώρα όπως φαίνεται, ο Maverick Vinales ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει τη Suzuki για μια θέση στην εργοστασιακή ομάδα MotoGP της Yamaha!

Οι φήμες πήραν φωτιά, με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης να πρωτοστατούν σε αυτές.

mgp5maverick vinalesr7 resize

Η φημολογούμενη είδηση είναι πως ο ταλαντούχος Ισπανός νεαρός αναβάτης Maverick Vinales ετοιμάζεται να ανακοινώσε την αποχώρηση του από την Suzuki για μια θέση δίπλα στον Valentino Rossi, στην ομάδα της Yamaha.

Η εφημερίδα El Pais αναφέρει πως ο Vinales έχει ήδη υπογράψει διετές συμβόλαιο με τη Yamaha, με την επίσημη ανακοίνωση να έχει προγραμματιστεί για αυτή την Πέμπτη στο Mugello, πριν το ιταλικό GP.

mgp5maverick vinalesr10 resize

O Vinales κατάφερε φέτος να χαρίσει το πρώτο βάθρο στη Suzuki από την επιστροφή της στο πρωτάθλημα MotoGP, ενώ αποδεικνύεται σταθερά ταχύτερος από τον ομόσταυλο του, Aleix Espargaro.

Ποιος θα αντικαταστήσει τον Ισπανό στη Suzuki, αν οι φήμες αποδειχτούν αληθινές; Πιθανότατα ένας εκ των Andrea Iannone / Andrea Dovizioso. Ή μήπως... θα έκανε κινήσεις ο Aleix να φέρει τον αδελφό του, ο οποίος αποχωρεί από την Yamaha Tech3 στο τέλος του 2016; Μια τελευταία φήμη μιλάει ακόμα και γι ατον Alex Rins, από το Moto2.

Για να δούμε τι θα δούμε. Νεότερα... την Πέμπτη.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Μαϊος 2016 14:42

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « R.I.P. Malachi Mitchell-Thomas O Andrea Dovizioso στην Ducati μέχρι και το 2018 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon