.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016 19:34

Sidi Sport - Επίσημος χορηγός στο παγκόσμιο Enduro

 

Οι κορυφαίες μπότες

 

 

Η Sidi Sport με τις κορυφαίες μπότες για off road χρήση θα είναι φέτος ο επίσημος χορηγός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Enduro.

Ως μέρος της νέας συμφωνίας, τα banners της Sidi Sport θα βρίσκονται στην εκκίνηση και στον τερματισμό του αγώνα, στην εκκίνηση και τερματισμό των ειδικών, μέσα στην διαδρομή, στο βάθρο, αλλά και σε άλλα εμφανή σημεία.

Επίσης, η δραστήρια εταιρία θα προβάλλεται μέσω του επίσημου site του παγκοσμίου πρωταθλήματος Enduro.
Στόχος φυσικά η εξέλιξη των προϊόντων μέσα από τους αγώνες, με 8 διήμερα να έχουν ήδη ανακοινωθεί για το 2016.
Μάλιστα, το 2016 θα είναι η τελευταία χρονιά που θα υπάρχουν τρεις κατηγορίες, E1, E2 και E3, αφού από το 2017, θα παραμείνουν μόνο δύο κατηγορίες: Η E1 για δίχρονα 125cc και τετράχρονα 250cc και η EnduroGP που θα περιλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα (2T 250-300cc και 4T 300-350-450-500cc). Θα υπάρξει επίσης η κατηγορία EJ "πάνω από 23” και η ευρωπαϊκή EY 125 2T “Πάνω από 21”.

Οι αναβάτες της Sidi χρησιμοποιούν τις μπότες Sidi Crossfire 2 SRS, που είναι το κορυφαίο μοντέλο της σειράς. Μέσα στους χορηγούμενους αναβάτες είναι και ο 5 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Ivan Cervantes (KTM), ο οποίος θα προσπαθήσει να κερδίσει δύο ακόμη τίτλους στις νέες κατηγορίες, προτού μεταπηδήσει στο Dakar.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016 19:34

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon