.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016 11:25

Πωλείται η καλύτερη θέση για να βλέπετε Live το Isle of Man TT!

 

Ο λόγος για το ιστορικό Kate's Cottage

 

Μια από τις καλύτερες τοποθεσίες για να δει κανείς live τον θρυλικό αγώνα Isle of Man TT, το ιστορικό εξοχικό σπίτι Kate's Cottage, είναι διαθέσιμο για πώληση. Τι περιμένετε;

To Kate's Cottage (Keppel Gate Cottage) βρίσκεται σε ένα από τα πιο θεαματικά κομμάτια της διαδρομής του TT του νησιού, πωλείται από το μεσιτικό γραφείο ManxMove.

kates cottage 3

Πρόκειται για ένα ιστορικό πέτρινο κτήριο, κατασκευής... 1850, ενώ δίπλα του βρίσκεται μία από τις πλέον δημοφιλείς στροφές του ΤΤ.

Το πραγματικό του όνομα είναι Tate's Cottage, από το επώνυμο του πρώτου ιδιοκτήτη, του βοσκού Cecil Tate, όμως λόγω ενός... λεκτικού λάθους παρουσιαστή του BBC, έγινε γνωστό ως Kate's Cottage!

kates cottage 1

Από το λόφο που βρίσκεται, μπορεί κανείς να δει το Creg-Ny-Baa, ενώ διαθέτει πανοραμική θέα στην ανατολική ακτή του νησιού, συμπεριλαμβανομένου και του λιμανιού του Douglas.

kates cottage 8

Το εξοχικό χρειάζεται φροντίδα, καθώς η κατάσταση του είναι μέτρια, ενώ διαθέτει κεντρική θέρμανση, διπλά τζάμια, δυο διπλές κρεβατοκάμαρες, δυο σαλόνια, μπάνιο, γκαράζ, εξωτερική τουαλέτα, αλλά και χώρο φύλαξης για καυσόξυλα.

kates cottage 4

Διαθέτει κήπους στο πλάι και πίσω, ενώ το γκαράζ χωράει τουλάχιστον 6-8 αυτοκίνητα, ή... πολλές μοτοσυκλέτες.

kates cottage 7

Η ενδεικτική τιμή που δίνει το ManxMove βρίσκεται στις 275.000 βρετανικές λίρες, δηλαδή κοντά στα 346.000 ευρώ.

kates cottage 9

Φθηνό δεν το λες, ενώ η ανάγκη ανακαίνισης θα χρειαστεί και αυτή ένα σημαντικό ποσό, αλλά... μιλάμε για ιστορική επένδυση, ενώ φανταστείτε να μένετε εκεί, και να παρακολουθείτε ΚΑΘΕ χρόνο από το παράθυρο σας (άντε, και από το δρόμο, αν δεν βαριέστε να βγείτε έξω από το σπίτι), MANX GP, IOMTT και Clasic IOMTT! Υπέροχα!

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Απριλίου 2016 17:46

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon