.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016 10:54

Πακέτο ΚΤΜ για το αυστριακό MotoGP & το ντεμπούτο του RC16!

 

Παραγγείλτε το, και βρεθείτε στο Styrian Red Bull Ring τον Αύγουστο

 

 

Από τις 12 μέχρι τις 14 Αυγούστου 2016, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτοσυκλέτας MotoGP επισκέπτεται την πίστα Styrian Red Bull Ring. Με το KTM FAN PACKAGE οι φίλοι της KTM όχι μόνο θα βιώσουν την εμπειρία των αγώνων της elite κατηγορίας μοτοσυκλετών αλλά θα έχουν και την ευκαιρία να δουν από κοντά και προσωπικά την KTM MotoGP μοτοσυκλέτα (RC16) στην πρώτη δημόσια εμφάνιση της.

ktm paketo2

Το KTM FAN PACKAGE είναι τώρα διαθέσιμο με €183 (ανά πακέτο) και περιλαμβάνει ένα εισιτήριο εισόδου με ισχύ από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή, μια θέση στο κεντρικό KTM Stand το οποίο έχει χωρητικότητα 8.000 θέσεων και θα αποτελεί το κέντρο του Orange Family καθώς και ειδικό χώρο στάθμευσης για την μοτοσυκλέτας. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης ένα υψηλής ποιότητας KTM HomeGP T-Shirt, Καπέλο και μπρελόκ λαιμού κορδόνι προϊόντα που εξασφαλίζουν ιδανική εμφάνιση καθώς και ένα κουπόνι για ένα γεύμα και ένα ποτό.

ktm paketo3

Ελάτε στον κοντινότερο Συνεργάτη KTM παραγγείλετε σήμερα το δικό σας KTM FAN PACKAGE και θα το παραλάβετε το τον Μάιο 2016.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016 20:13

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon