.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016 10:06

WSBK: Phillip Island Test, 2η μέρα

 

Sylvain Guintoli και Jonathan Rea ταχύτεροι στα 2 sessions

 

Οι χρόνοι της δεύτερης μέρας του τεστ WSBK στο Phillip Island μας προϊδεάζουν για μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική σεζόν. Το πρωί ο Joanathan Rea σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο, όμως στο δεύτερο session ο Sylvain Guintoli με το νέο Yamaha YZF-R1 βρέθηκε εκείνος 1ος!

Η βροχή έμεινε μακριά από την αυστραλέζικη πίστα τη 2η μέρα των δοκιμών, κι έτσι η στεγνή πίστα βοήθησε τους αναβάτες να προσπαθήσουν για το καλύτερο, δοκιμάζοντας ανεμπόδιστα τις μοτοσυκλέτες τους, νέα εξαρτήματα, χρόνους και ρυθμούς αγώνα.

Ποιος όμως περίμενε πως η ομάδα της Yamaha θα ήταν τόσο ανταγωνιστική στην επιστροφή της στο πρωτάθλημα; Την 2η μέρα του τεστ, ο Sylvain Guintoli σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο από όλους, ενώ και ο έτερος πιλότος της Yamaha, ο Alex Lowes τα πήγε περίφημα, καθώς σημείωσε τον 3ο ταχύτερο χρόνο.

Σάντουιτς έκαναν οι εργοστασιακοί αναβάτες της Yamaha τον Jonathan Rea της Kawasaki, ενώ τέταρτος βρέθηκε ο ταχύτερος αναβάτης της 1ης μέρας, Tom Sykes.

Μία ακόμη έκπληξη έγινε με τον πέμπτο ταχύτερο γύρο, καθώς ο κάτοχος του χρόνου ήταν ο Markus Reitenberger της... BMW!

Όγδοος ήταν ο πρώτος αναβάτης με Ducati, που δεν ήταν ένας από τους εργοστασιακούς, παρά ο... Xavi Fores της Barni Racing Team.

Δείτε ΕΔΩ τα αναλυτικά αποτελέσματα του 1ου session της 2ης μέρας.

Και τα αναλυτικά αποτελέσματα του 2ου session της 2ης μέρας του τεστ - σημειώστε πως το Πρωτάθλημα WSBK 2016 ξεκινά αυτή την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 16:38

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon