Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015 09:01

Ο Rossi απέσυρε την έφεση του στο CAS

 

Για την ποινή των 3 βαθμών της Sepang

 

 

Ο Valentino Rossi απέσυρε την έφεση που είχε υποβάλλει στο δικαστήριο για τη διαιτησία των σπορ (Court of Arbirtration for Sport ή CAS), κι έτσι όλη η υπόθεση μπαίνει στο συρτάρι.

Η έφεση είχε γίνει ενάντια στην ποινή τριών βαθμών που είχε επιβάλλει η FIM στον Rossi για το συμβάν με τον Marquez στη Sepang, στις 25 Οκτωβρίου του 2015.

Η ποινή ήταν καθοριστική γιατί οι 3 βαθμοί προστέθηκαν στον ένα που είχε πριν ο Rossi, και το άθροισμα των τεσσάρων έστειλε τον Ιταλό να εκκινήσει στη Valencia από την τελευταία θέση της σχάρας εκκίνησης.

Ο Rossi είχε ζητήσει την ακύρωση της ποινής, ή αν δεν γινόταν αυτό την μείωση των βαθμών της, ενώ παράλληλα είχε ζητήσει να παγώσει η εκτέλεση της απόφασης για έναρξη του αγώνα της Valencia από το τέλος.

Στις 5 Νοεμβρίου όμως ο καθητηγής Ulrich Haas απέρριψε την αίτηση για πάγωμα της εκτέλεσης της απόφασης της FIM, με τη συνέχεια να είναι γνωστή σε όλους, καθώς ο Rossi έχασε το πρωτάθλημα.

Τώρα, ο “γιατρός” ενημέρωσε το CAS πως αποσύρει την έφεση του, κι έτσι η υπόθεση έληξε και τυπικά.

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015 23:02

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube