.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015 14:25

Marc Marquez - Έσπασε το χέρι του!

 

Σε πτώση με ποδήλατο!

 

 

Όλα στραβά φέτος για τον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή MotoGP, Marc Marquez, ο οποίος, έπειτα από μία πτώση που είχε με το... ποδήλατο του, έσπασε το χέρι του!

Το ατύχημα συνέβη κατά την διάρκεια προπόνησης με ποδήλατο με τον αδελφό του Alex, την Τρίτη, με αποτέλεσμα να σπάσει το πέμπτο μετακάρπιο στο αριστερό του χέρι!
Αμέσως ο αναβάτης πήγε για εγχείρηση στην Βαρκελώνη, η οποία έγινε με επιτυχία από τον Dr.Xavier Mir, και τώρα, θα πετάξει αμέσως για την Ιαπωνία για να συμμετάσχει στον αγώνα MotoGP που ακολουθεί στις 11 Οκτωβρίου!
Ο Dr Mir δήλωσε σχετικά: “Κάναμε την επέμβαση και αποκαταστήσαμε το σπασμένο κόκκαλο στο πέμπτο μετακάρπιο του αριστερού χεριού, τοποθετώντας έξι βίδες και μία πλάκα τιτανίου. Έχει τοποθετηθεί ήδη ένας ειδικός νάρθηκας για προστασία και ο Marc θα παραμείνει 24 ώρες στο νοσοκομείο, και στις 48 ώρες θα αρχίσει ασκήσεις εκγύμνασης.”

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015 14:25

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon