.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2015 21:51

Ryan Dungey – Πρωταθλητής AMA Motocross 450 2015!

 

Κέρδισε το πρωτάθλημα 450 US Pro MX

 

 

Άλλος ένας τίτλος προστέθηκε στο πλαμαρές του Ryan Dungey ο οποίος πάνω σε μία KTM 450 SX-F Factory Edition, κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής στο απαιτητικό AMA Motocross, στην κατηγορία US Pro 450.

Ο Dungey και η KTM πανηγύρισαν την κατάκτηση του τίτλου στην Utah το σαββατοκύριακο 15-16 Αυγούστου, όπου ο Dungey έπρεπε να τερματίσει μπροστά από τον Justin Barcia για να κερδίσει τον τίτλο. Οδήγησε με άψογο στυλ κερδίζοντας και τα δύο σκέλη του αγώνα με τον Ken Roczen να τερματίζει 2ος και στα δύο σκέλη, και τον Barcia να τερματίζει 5ος και 3ος. Με συνολικά 500 βαθμούς, ο Dungey είχε την διαφορά των 93 βαθμών από τον Barcia (407) και στους εναπομείναντες αγώνες, θα κριθεί μόνο το νούμερο 2 της τελικής κατάταξης, μιας και ο Roczen ακολουθεί με 5 βαθμούς διαφορά.

Ryan Dungey: “Όλα πήγαν άψογα και είμαι πραγματικά χαρούμενος που όχι μόνο κατάφερα να πάρω τον τίτλο, αλλά να κερδίσω και τα δύο σκέλη. Η ομάδα κι εγώ δουλέψαμε αρκετά τους προηγούμενους μήνες για να τα καταφέρουμε και αυτός ο τίτλος είναι η ανταμοιβή μας.
Η ομάδα έκανε εκπληκτική δουλειά με την μοτοσυκλέτα και δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα περισσότερα από την άριστα προετοιμασμένη KTM μου. Δεν σκοπεύω να αλλάξω κάτι πηγαίνοντας στον τελευταίο αγώνα, στην Indiana την επόμενη εβδομάδα, οδηγώντας ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, όπως στην υπόλοιπη χρονιά. Μετά, θα ξεκουραστώ αρκετά και θα απολαύσω τις διακοπές μου με την γυναίκα μου, μιας και από πέρσι που παντρευτήκαμε, συνέχεια ταξιδεύω για αγώνες. Οι αγώνες ξεκινούν ξανά τον Οκτώβριο, και αμέσως μετά η προετοιμασία για το Supercross που ξεκινάει αρχές της χρονιάς. ”

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2015 22:19

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon