.
Κατηγορία Αλλοι
Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 08:49

Η SIDI ξανά στην πρώτη γραμμή

Με Sidi Series!

 

Πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξει και φέτος η SIDI SPORT στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Μοτοκρος, που παραδοσιακά αποτελεί πρελούδιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που ξεκινάει στα τέλη Φεβρουαρίου. Η φετινή σεζόν όμως θα είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή, καθώς θα περιλαμβάνει τρεις αγώνες στο καλεντάρι με την ονομασία “SIDI Series”, μια πραγματική γιορτή του motocross. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί την 1η Φεβρουαρίου στη Σαρδινία και στο Riola Sardo, ο δεύτερος στην Περούτζια και στο Castiglione del Lago, ενώ ο τρίτος και τελευταίος γύρος θα λάβει χώρα στην Πάβια, στο Ottobiano, στις 15 του μηνός. 

Τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας σκηνής θα τεστάρουν τους εαυτούς τους στο υψηλότερο επίπεδο ανταγωνισμού, μια ανάσα πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Κατάρ. Η SIDI δανείζει το όνομά της στους σημαντικούς αυτούς αγώνες και ανανεώνει τη δέσμευσή της, όχι μόνο ως σπόνσορας, αλλά και σαν ουραγός του αθλήματος.

Φυσικά, εκπρόσωπος της εταιρείας στο Πρωτάθλημα και στους αγώνες SIDI Series θα είναι ο Antonio Cairoli, ο οποίος ανακοίνωσε ότι είναι καθ’όλα έτοιμος για τη νέα χρονιά. Όπως πάντα, οι μπότες Sidi Crossfire 2 θα στηρίξουν και φέτος τα βήματα και τις προσπάθειες του οκτώ φορές παγκόσμιου πρωταθλητή και αγαπημένου του κοινού.

Τη μεγαλύτερη γκάμα προιόντων της κορυφαίας εταιρείας SIDI Sports θα βρείτε στην Ι. Τζωρτζόπουλος ΕΠΕ, Καλλιρρόης 71 & Φραντζή, Ν. Κόσμος.

www.tzortzopoulos.gr 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2015 11:16

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Δοκιμαστικά MotoGP 2015 - Sepang 1 SUZUKI ΜotoGP pre-season tests »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon