.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 16:20

Yamaha R7 European SuperFinale μαζί με τον 24ωρο Bol d’Or

Η τρίτη έκδοση του Yamaha R7 European SuperFinale θα λάβει χώρα παράλληλα με τον τελευταίο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Endurance (EWC) στην πίστα Paul Ricard τον Σεπτέμβρη, κατά τον θρυλικό αγώνα Bol d’Or.

Οι πρώτες δύο διοργανώσεις του Yamaha R7 European SuperFinale έγιναν το 2022 και 2023 παράλληλα με αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος WorldSBK, συγκεντρώνοντας περίπου 30 διακριθέντες αναβάτες από όλα τα εθνικά κύπελλα Yamaha R7 της Ευρώπης για κάθε μεγάλο τελικό.

Φέτος η τρίτη έκδοση του SuperFinale θα τρέξει μαζί με το φημισμένο Bol d’Or το σαββατοκύριακο 12-15 Σεπτεμβρίου στη γαλλική πίστα Paul Ricard. Το Bol d’Or είναι ο ένας εκ των δύο 24ωρων αγώνων στο καλεντάρι του FIM EWC 2024, κάνοντάς τον έναν από τους δημοφιλέστερους αγώνες της χρονιάς που πέρυσι μάζεψε πάνω από 83,000 θεατές στην 86η του διοργάνωση.

Η Yamaha Racing δίνει τώρα την ευκαιρία στους συμμετέχοντες στο Yamaha R7 European SuperFinale την ευκαιρία να βιώσουν αυτή τη μοναδική ατμόσφαιρα, αλλά και τη μεγάλη προβολή που διακρίνει τον συγκεκριμένο αγώνα Αντοχής.

Οι αναβάτες του R7 SuperFinale θα έχουν πλήρη υποστήριξη για τον μεγάλο τελικό, εγκατεστημένοι στο αποκλειστικό R7 SuperFinale Village μέσα στα paddocks του EWC. Μετά την πρώτη ενημέρωσή τους θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πίστα υπό τις οδηγίες του εκπαιδευτή αναβατών bLU cRU, Lorenzo Alfonsi, και να μάθουν τις ιδανικές γραμμές και σωστές επιλογές σχέσεων.

Οι συμμετέχοντες επίσης θα γνωρίσουν τους αναβάτες της τρέχουσας πρωταθλήτριας Yamalube YART Yamaha EWC Official Team, τους Niccolò Canepa, Karel Hanika και Marvin Fritz, με τους οποίους θα έχουν έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να μάθουν μερικά από τα μυστικά του Circuit Paul Ricard.

Θα ακολουθήσουν οι πρώτες ελεύθερες δοκιμές με τα Yamaha R7, πριν έρθει η ώρα των κατατακτήριων που θα καθορίσουν τη σχάρα εκκίνησης των δύο αγωνιστικών σκελών του SuperFinale.

Ο μεγάλος νικητής που θα αναδειχθεί από τους δύο αυτούς αγώνες θα λάβει ως έπαθλο ένα ολοκαίνουργιο Yamaha R7, ενώ οι δεύτερος και τρίτος θα κερδίσουν δωροεπιταγές για εξαρτήματα GYTR που θα μπορούν να εξαργυρώσουν στο τοπικό τους κατάστημα Yamaha GYTR PRO shop.

Επιλεγμένες στιγμές από τη δράση του SuperFinale θα είναι διαθέσιμες στο κανάλι της Yamaha Racing στο YouTube, ενώ ενημερώσεις θα τρέχουν στα κοινωνικά δίκτυα και την ιστοσελίδα της Yamaha Racing.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon