.
Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 09:01

MotoGP 2024, Portimao - Η ετυμηγορία για τη σύγκρουση Bagnaia-Marquez

Μια από τις εντονότερες στιγμές του πορτογαλικού grand prix ήταν όταν ο Francesco Bagnaia και ο Marc Marquez συγκρούστηκαν πέφτοντας λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Και οι δύο αναβάτες μπόρεσαν αρχικά να πάρουν τις μοτοσυκλέτες τους και να οδηγήσουν, ωστόσο ο Bagnaia επέστρεψε εν τέλει στο pit lane για να αποσυρθεί ενώ ο Marquez τερμάτισε τον αγώνα στην 16η θέση.

Εντωμεταξύ, η σύγκρουση των δύο έχριζε διερεύνησης, με το MotoGP να προχωρά αργότερα στην εξής ανακοίνωση: «Οι αγωνοδίκες της FIM και του MotoGP επιβεβαίωσαν ότι η σύγκρουση μεταξύ του Marc Marquez και του Francesco Bagnaia ήταν ένα αγωνιστικό. Ως εκ τούτου, δεν θα ληφθούν περαιτέρω μέτρα».

Υπενθυμίζουμε πως ο Marquez εθεάθη να κουνάει το κεφάλι του στο Bagnaia αμέσως μετά καθώς άρχισε να μαζεύει τη μοτοσυκλέτα του από τα χαλίκια, με τον Ισπανό να ήταν εκείνος που ξεκίνησε την προσπέραση καθώς πήρε την εσωτερική από το Bagnaia για την 5η θέση. Ωστόσο, ο Marquez άνοιξε ελαφρώς τη γραμμή του, γεγονός που επέτρεψε στον Bagnaia να επιχειρήσει την ανάκτηση της θέσης του, πέφτοντας τελικά πάνω στον αναβάτη της Gresini Racing.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon