.
Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 08:17

Valentino Rossi - Σε ποιον αναβάτη έστειλε μήνυμα μετά το Qatar

Ο Valentino Rossi εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ από την απόδοση του -από τώρα ίσως- Rookie της χρονιάς που του έστειλε αμέσως ένα μήνυμα... υποστήριξης!

Σε συνέντευξη του στη Mundo Deportivo, ο πρωτοεμφανιζόμενος στη μεγάλη κατηγορία Pedro Acosta δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το μήνυμα που έλαβε από το Valentino Rossi μετά τον πρώτο του αγώνα στο Qatar με αποκορύφωμα την... προσπέραση του στο Marc Marquez.

Παρόλο που ο αναβάτης Tech3 GASGAS τερμάτισε τελικά 9ος πιθανόν λόγω arm pump, οπωσδήποτε ξεχώρισε και ο έπαινος από τον θρύλο του MotoGP είναι η τελευταία μεγάλη στιγμή στην άνοδό του στο MotoGP. Ο Acosta εμφανίστηκε άλλωστε και στα 100km of Champions του Rossi στο ράντσο του στην Ιταλία, πριν από τη φετινή σεζόν μαζί με τους συνήθεις υπόπτους Pecco Bagnaia, Marco Bezzecchi, Luca Marini κτλ.

Αυτό το Σαββατοκύριακο στο Portimao, ο Acosta έχει τη δεύτερη ευκαιρία του να εντυπωσιάσει στο πορτογαλικό MotoGP.

«Το Portimao είναι μια πίστα που μου αρέσει και έχω πολύ καλό συναίσθημα μετά το Qatar. Ο κύριος στόχος είναι να συνεχίσω να προσαρμόζομαι στη μοτοσυκλέτα και την κατηγορία και να προσπαθήσω να συνεχίζω με τη δυναμική του Qatar. Δηλαδή, να έχω μια καλή Παρασκευή και ένα καλό Σάββατο για να φτάσω στο Sprint και στον αγώνα όσο το δυνατόν καλύτερα τοποθετημένος στο grid. Ανυπομονώ να οδηγήσω τη μοτοσυκλέτα MotoGP σε αυτή την πίστα».

Πηγή:crash.net

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon