.
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 18:59

MotoGP 2024 - Παρουσιάστηκε και η ομάδα της Prima Prama Racing

Η Prima Pramac Racing ήταν η τελευταία φετινή ομάδα MotoGP που παρουσίαστηκε επίσημα και με άερα μάλιστα... F1, στη διεθνή πίστα του Bahrein, τόπο διεξαγωγής του Grand Prix της σεζόν που ξεκινάει αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ως προς τα χρώματα, η βασική αλλαγή είναι το προηγούμενο λευκό φόντο το οποίο αντικαθίσταται από ένα πιο σκούρο μωβ και μαύρο. Ας δούμε και τα λεγόμενα του αναβάτη που φλέρταρε με τον Τίτλο του 2023, Jorge Martin: «Είναι μια μεγάλη αλλαγή. Είμαι στην ομάδα για τρία χρόνια και πάντα ήμασταν στο λευκό. Νομίζω ότι είναι καλύτερο, πιο επιθετικό. Ας ελπίσουμε ότι είμαστε επίσης επιθετικοί και στην πίστα. Πέρυσι ήμουν δεύτερος στο πρωτάθλημα, ελπίζω να βελτιωθούμε και να πάρουμε τη νίκη».

pri_pra_24c.jpg

Η Prima Pramac, ξεχώρισε πέρυσι καθώς ο Martin κέρδισε τέσσερα GP, εννέα Sprint και αμφισβήτησε τον εργοστασιακό αστέρα της Ducati Francesco Bagnaia για τον τίτλο μέχρι τον τελευταίο κυριολεκτικά αγώνα. Ο πρώην teammate του, Johann Zarco κέρδισε επίσης έναν αγώνα με την Pramac να γίνεται η πρώτη δορυφορική ομάδα που κέρδισε το παγκόσμιο πρωτάθλημα των ομάδων. Με τον Zarco να μεταπηδά στην LCR Honda, ο Martin θα συνοδεύεται από τον Franco Morbidelli. Ο Ιταλός εντάσσεται στην Pramac μετά από δύο υποτονικές σεζόν στην εργοστασιακή ομάδα της Yamaha.

pri_pra_24d.jpg

Ωστόσο, ένα ατύχημα στην προπόνηση με τα superbikes που τον οδήγησε να χάσει τις αισθήσεις του στο Portimao τον Ιανουάριο, στέρησε από το Morbidelli και τις πέντε ημέρες των δοκιμών πριν από τη σεζόν. Ο Morbidelli θα ξεκινήσει έτσι τη νέα σεζόν το επόμενο Σαββατοκύριακο, με το μονοήμερο test στη Valencia τον περασμένο Νοέμβριο ως τις μοναδικές του γνώσεις πάνω στη σέλα της Desmosedici.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon