.
Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 07:56

Marc Marquez - Θα μπορούσε να βρεθεί στην εργοστασιακή Ducati το 2025

Η Ducati έχει αυτήν τη στιγμή τον Enea Bastianini και τον δύο φορές Πρωταθλητή, Francesco Bagnaia στην εργοστασιακή της ομάδα MotoGP, ωστόσο οι κόκκινοι βλέπουν ίσως ήδη το 2025 να έρχεται.

Η αλήθεια είναι πως δεν λείπουν οι υποψήφιοι για τη σέλα της Desmosedici, συμπεριλαμβανομένου του Jorge Martín, του φετινού δεύτερου στο Πρωτάθλημα με τη δορυφορική ομάδα της Pramac. Ωστόσο, υπάρχει τώρα ένας άλλος υποψήφιος –ίσως έκπληξη– που θα μπορούσε να ενταχθεί στο αγωνιστικό δυναμικό από το Borgo Panigale το 2025. Αυτός δεν είναι άλλος από το Marc Márquez, ο οποίος θα αγωνιστεί για τη δορυφορική ομάδα της Gresini την επόμενη χρονιά.

Αφορμή για την παραπάνω κουβέντα είναι τα τρέχοντα συμβόλαια των Bagnaia και Bastianini τα οποία λήγουν στο τέλος του 2024, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά στη συνέχεια. Ιδιαίτερα, ο Bastianini πρέπει να αποδείξει τον εαυτό του αντάξιο της θέσης μετά από μια σεζόν του 2023 που σημαδεύτηκε έντονα από τραυματισμούς. Τώρα, ο Márquez θα μπει στη σφαίρα της Ducati μέσω της Gresini και ο Paolo Ciabatti, αθλητικός διευθυντής του κατασκευαστή, δήλωσε στο Motorsport.com ότι ο Ισπανός θα είναι μία από τις επιλογές στο τραπέζι για να ανέβει στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati το 2025:

«Εφόσον δεν έχουμε ορίσει ακόμα τους αναβάτες για το 2025, θα έλεγα άνετα ότι ο Marc θα είναι ένας από τους υποψήφιους για την εργοστασιακή ομάδα. Δεν βρισκόμαστε πλέον στην προ-Covid-19 εποχή όπου ένας αναβάτης σαν αυτόν θα μπορούσε να κερδίσει μισθούς υπερ-εκατομμυρίων δολαρίων.»

Βέβαια, για αρκετούς εντός της Ducati o Marc Marquez έχει τη ρετσινιά του ανεπιθύμητου, ωστόσο όλα θα φανούν από τις επιδόσεις του το 2024, μιας και το να τον θεωρούμε ήδη υποψήφιο για την εργοστασιακή ομάδα της Ducati είναι ο ορισμός του «ακόμα δεν τον είδαμε...».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 09:30

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon