.
Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2023 18:59

MotoGP 2024 - Trackhouse Racing η νέα δορυφορική ομάδα της Aprilia

Όπου RNF στη δορυφορική ομάδα της Aprilia βάλτε πλέον, "Trackhouse Racing", με τη νεοσυσταθείσα ομάδα να φέρνει και το δέον άνοιγμα στην αμερικανική αγορά.

Η αλήθεια ε/ιναι πως τα πράγματα δεν πάνε καλά εμπορικά για το MotoGP στην Αμερική, μιας και έχει να δει "πωλήσεις" εκεί από την εποχή που στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο αδικοχαμένος Nicky Hayden. Έτσι, ήρθε πλέον το πλήρωμα του χρόνου για μια δορυφορική ομάδα "αμερικανικών συμφερόντων", στο πρόσωπο της Trackhouse Racing σαν κεντρικό χορηγό της δορυφορικής ομάδας τις Aprilia. Οι επιδόσεις της Trackhouse στους αγώνες NASCAR αισιοδοξούν να τραβήξουν το κοινό της αντίπερα όχθης του Ατλαντικού και στους Miguel Oliveira και Raul Fernandez, οι οποίοι και παραμένουν αναβάτες της εν λόγω ομάδας.

Η παρουσίαση ολόκληρης της νέας ομάδας πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο, με τον ιδρυτή και ιδιοκτήτη της Trackhouse, Justin Marks, μαζί με τον CEO της Aprilia Racing Massimo Rivola, τον Chief Sporting Officer της Dorna Sports Carlos Ezpeleta και τον Chief Commercial Officer της Dorna, Dan Rossomondo. Όσο για το χρωματισμό της μοτοσυκλέτας αναμένεται να προσαρμοστεί στα χρώματα και των άλλων χορηγών, με την αστερόεσα να έχει αμιγώς συμβολικό χαρακτήρα.

Justin Marks, Ιδρυτής και Ιδιοκτήτης Trackhouse Racing: «Η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP είναι μια πολύ συναρπαστική στιγμή για τη νεαρή εταιρεία μας. Η Trackhouse εργάστηκε από την πρώτη μέρα για να αναγνωρίσει μοναδικές και συναρπαστικές ευκαιρίες μηχανοκίνητου αθλητισμού και η δυνατότητα επέκτασης σε μια παγκόσμια διοργάνωση όπως το MotoGP είναι ένα τεράστιο βήμα στην κλιμάκωση της εταιρείας. Πιστεύουμε βαθιά στην αποστολή της Dorna και δεσμευόμαστε να φέρουμε κάτι νέο και συναρπαστικό στο πρωτάθλημα, ενώ εργαζόμαστε σκληρά για να βοηθήσουμε να αναπτυχθεί και να ενισχυθεί αυτό το καταπληκτικό άθλημα σε εκατομμύρια νέους θαυμαστές στη Βόρεια Αμερική και όχι μόνο.»

Massimo Rivola, Διευθύνων Σύμβουλος της Aprilia Racing: «Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που καλωσορίζουμε την Trackhouse στην οικογένεια της Aprilia Racing. Αυτό που μπόρεσαν να δημιουργήσουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στο NASCAR είναι μια εξαιρετική "κάρτα παρουσίασης", η οποία προβλέπει τις δυνατότητες αυτής της συνεργασίας. Αυτό οφείλεται στον Justin Marks και την ομάδα του, τον οποίο γνώρισα μέσω του μακροχρόνιου φίλου μου PJ Rashidi, με τον οποίο ήμασταν αμέσως σύμφωνοι τόσο από άποψη τεχνικών φιλοδοξιών όσο και από πλευράς μάρκετινγκ και επικοινωνιακών εξελίξεων σε μια τόσο σημαντική αγορά όπως η αμερικανική. Η δέσμευσή μας θα αυξηθεί σημαντικά, μια ευθύνη που αναλαμβάνουμε με χαρά γιατί είμαι σίγουρος πως θα μας επιτρέψει να αναπτυχθούμε ακόμη περισσότερο».

Carlos Ezpeleta, Αθλητικός Διευθυντής της Dorna Sports: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε την Trackhouse στο MotoGP. Γνωρίζουμε ότι αυτή η νέα ομάδα ταιριάζει απόλυτα στο άθλημά μας: έχουν ήδη δείξει ότι ξέρουν πώς να κερδίζουν και έρχονται με εξαιρετική "προσωπικότητα". Στην πιο ανταγωνιστική εποχή που έχει δει ποτέ το άθλημα, είναι ακόμα πιο ζωτικής σημασίας από ποτέ να υπάρχουν ισχυρές δορυφορικές ομάδες στη σχάρα εκκίνησης. Η Trackhouse που συνεργάζεται με την Aprilia, η οποία θα προσφέρει εκτεταμένη υποστήριξη, είναι επίσης μια πραγματικά συναρπαστική προοπτική. Η RS-GP είναι μια νικητήρια μοτοσυκλέτα και ο συνδυασμός της μοτοσυκλέτας, του εργοστασίου και της προσέγγισης της Trackhouse με αυτήν την ομάδα είναι κάτι εξαιρετικά συναρπαστικό για τους οπαδούς του MotoGP παντού. Ανυπομονούμε να δούμε την Trackhouse να τρέχει μαζί μας».

Dan Rossomondo, Διευθυντής Εμπορικού Τμήματος της Dorna Sports: «Η Trackhouse που έρχεται στο MotoGP είναι υπέροχα νέα. Καταλαβαίνουν την αγωνιστική επιτυχία καθώς είχαν ήδη πολλές αλλά και το μάρκετινγκ και την προώθηση που συνοδεύει τη λειτουργία μιας ομάδας μηχανοκίνητου αθλητισμού κορυφαίου επιπέδου. Αυτός ο συνδυασμός λειτουργικής αριστείας, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία τους εκτός πίστας, είναι ένα πρότυπο που θέλουμε σε όλο το MotoGP. Γνωρίζουμε ότι η επιρροή της Trackhouse θα είναι θετική και σύμμαχος για τους επιχειρηματικούς μας στόχους».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon