.
Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 07:50

Luca Marini - Φαίνεται πως συμφώνησε με τη Repsol Honda, η αντίδραση του Marc Marquez

Ο Luca Marini φαίνεται πως διαπραγματεύεται τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας του με την Repsol Honda για το 2024.

Ο αναβάτης της VR46 φαίνεται πως κέρδισε την κούρσα... αντικατάστασης του Marc Marquez, ο οποίος πηγαίνει στην Gresini Ducati, αφήνοντας τη Honda μετά από μια δεκαετία.

Η κρίσιμη συνάντηση μεταξύ της Honda και του manager του Marini έγινε το βράδυ του Σαββάτου, πριν τον αγώνα της Μαλαισίας στη Sepang, όπως αναφέρει αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο Sky.

«Οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στο κλείσιμο μιας συμφωνίας. Η συμφωνία μεταξύ του Ιταλού αναβάτη και του Ιάπωνα κατασκευαστή θα γίνει επίσημη».

Εντωμεταξύ, οι λεπτομέρειες σχετικά με το συμβόλαιο του Luca Marini - είτε είναι ενός έτους είτε περισσότερο - δεν είναι σαφείς σε αυτό το στάδιο. Ο Marini συνάντησε για πρώτη φορά τον διευθυντή της ομάδας της Honda, Alberto Puig, για να συζητήσει την αλλαγή ομάδας στην Ινδονησία, ενώ και ο Uccio Salucci της VR46 σχολίασε στη Sepang ότι η ομάδα δεν θα «τρικλοποδιά» σε μια τέτοια συμφωνία. Μέσα σε όλα, ο Valentino Rossi ανέβασε φωτογραφία στα κοινωνικά του δίκτυα, από τις πορτοκαλί μέρες του στη Repsol Honda. Τυχαίο;

Τέλος, μιας και με τον ετεροθαλή αδερφό του Luca Marini, Valentino Rossi, υπάρχει κόντρα, ρωτήθηκε για τα παραπάνω και ο Marc Marquez ο οποίος απάντησε στο AS τα έξης:

«Πρέπει να ξεχωρίζουμε τα πράγματα. Mε το Luca Marini είχα πάντα μια πολύ σεβαστή, πολύ εγκάρδια σχέση, τα έχουμε πάει καλά και έχουμε μιλήσει. Ο ανταγωνισμός μου με το Valentino δεν είναι μυστικός στο παρελθόν, αλλά στο ερώτημα αν με εξέπληξε που ο Marini πήρε τη θέση μου… αν είναι ένας αναβάτης πάει γρήγορα και του αξίζει…

Ο αδερφός μου ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής Moto2 και του άξιζε να ανέβει στο MotoGP, δεν έχει σημασία τι όνομα ή επώνυμο έχεις. Ο καθένας έχει το στυλ του, έχει τον χαρακτήρα του και το στυλ οδήγησης στην πίστα και αυτό πρέπει να διαχωριστεί τελείως.

Ο Luca λοιπόν, νομίζω ότι είναι ένας νεαρός αναβάτης, είναι ένας αναβάτης με εμπειρία σε μια Ducati, η οποία αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι η καλύτερη μοτοσυκλέτα στο grid για τα αποτελέσματα.

Θα δούμε, γιατί προφανώς ο Fabio di Giannantonio ακουγόταν περισσότερο πιθανός να πάει εκεί, αλλά στο τέλος η Honda θα ξέρει τη στρατηγική που έχει».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 08:19

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon