.
Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2023 20:11

Enea Bastianini - Κατάγματα σε καρπό και αστράγαλο τον οδηγούν στο χειρουργείο

Ο αγώνας του Enea Bastianini ήταν ακόμη πιο σύντομος και πιο άτυχος από αυτόν του Francesco Bagnaia, με το Bastia να μη γλυτώνει μάλιστα το χειρουργικό τραπέζι..

Ξεκινώντας από τη 14η θέση μετά την εκτέλεση ποινής τριών θέσεων στο grid που έλαβε κατά τη διάρκεια των Ελεύθερων Δοκιμαστικών της Παρασκευής, ο αναβάτης από το Rimini ρίσκαρε πολλά στην πρώτη στροφή και έπεσε, εμπλέκοντας τέσσερις άλλους αναβάτες στο ατύχημα ( τους Zarco, A.Marquez, Bezzecchi και Di Giannantonio). Κατόπιν, μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο και στη συνέχεια στο ίδιο νοσοκομείο με το Bagnaia, με τη διάγνωση του Enea να αποδεικνύεται χειρότερη. Για την ακρίβεια ο Bastianini υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο και σύνθετο κάταγμα δεύτερου μετακαρπίου του αριστερού χεριού. Και τα δύο κατάγματα ακινητοποιήθηκαν για να επιτρέψουν στον αναβάτη της Ducati να επιστρέψει αμέσως στην Ιταλία όπου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο της Modena.

bastia123.jpg

Ο Davide Tardozzi (Ducati Lenovo Team Manager), δήλωσε σχετικά :«ΟEnea υπέστη ένα κάταγμα στο αριστερό του χέρι και ένα στον αριστερό αστράγαλο και τα δύο θα χρειαστούν χειρουργική επέμβαση. Θα κάνει τις επεμβάσεις το συντομότερο δυνατό και σίγουρα θα πρέπει να χάσει το GP του San Marini και του Rimini. Παρά την άσχημη σύγκρουση, ο Pecco δεν υπέστη κανένα κάταγμα. Μαζί με τον Enea, θα επιστρέψει στην Ιταλία με την ομάδα απόψε και θα προσπαθήσει να επιστρέψει σε καλό δρόμο ήδη στον επόμενο γύρο στο Misano».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon