.
Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2023 21:22

Marc Marquez - Η τροχοβίλα του στο Airbnb, διαθέσιμη μάλιστα σε ΣΚ αγώνα!

Ο αναβάτης της Repsol Honda θα δώσει σε δύο θαυμαστές του τα… κλειδιά του αυτοκινούμενου του για το Καταλανικό Grand Prix.

Και αυτό καθώς η γνωστή πλατφόρμα καταλυμάτων, Airbnb, έχει ένα νέο ακίνητο καταχωρημένο στον ιστότοπό της αυτή την εβδομάδα. Το τροχόσπιτο του Marc Marquez! Για την ακρίβεια, ο Marc και η Airbnb προσφέρουν χώρο σε δύο άτομα για να μείνουν κατά τη διάρκεια του (Παρασκευο)Σαββατοκύριακου του αγώνα (1-3 Σεπτεμβρίου), απολαμβάνοντας τις τοποθεσίες, τους ήχους και την ατμόσφαιρα ενός αγώνα MotoGP εκ των έσω αλλά και μεταξύ των άλλων αναβατών στην κορυφαία κατηγορία.

airmm1.jpg

Εντάξει, δε θα μείνετε και ακριβώς με το Marquez, καθώς θα έχει και το δικό του κατάλυμα παραδίπλα, ωστόσο η εμπειρία προβλέπεται ξεχωριστή.

airmm2.jpg

Πιο αναλυτικά, η καταχώριση στο Airbnb αναφέρει:

«Διακοσμημένο με μερικά από τα πιο εμβληματικά κράνη και αγωνιστικές στολές του Marc, το ευρύχωρο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο είναι μια ματιά στον κόσμο ενός από τους πιο επιτυχημένους αναβάτες όλων των εποχών. Τα κυριότερα σημεία της διαμονής περιλαμβάνουν μια βόλτα με τον προσομοιωτή MotoGP™, VIP καθίσματα για να παρακολουθήσετε τον αγώνα και μια προσωπική ξενάγηση στα pit boxes.

airmm3.jpg

Μόλις φτάσετε και κάνετε check-in, ο Marc Márquez θα σας χαιρετήσει εικονικά, ενώ ένα από τα μέλη της ομάδας του θα εξασφαλίσει μια άνετη διαμονή για εσάς και τον καλεσμένο σας — συμπεριλαμβανομένου του να σας ξεναγήσει και να κανονίσει γεύματα.»

Οι κρατήσεις ανοίγουν στις 19 Ιουλίου και αν είστε τυχεροί μπορεί και να προλάβετε πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2023 22:05

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon