.
Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2023 07:46

Πρόεδρος HRC / M.Marquez - «Άμα θες να φύγεις, φύγε..»

Η σχέση του ιαπωνικού εργοστασίου με τον Ισπανό πολυπρωταθλητή μάλλον περιγράφεται απόλυτα με το στιχάκι του τίτλου.

Και αυτό γιατί το «Μυρμήγκι» μπορεί να μην απορρίπτει απόλυτα προσφορές άλλων κατασκευαστών, αλλά τόνισε ότι επί του παρόντος επικεντρώνεται στη βελτίωση της απόδοσής του στη Honda, χωρίς ποτέ να ανοίγει πλήρως τα χαρτιά για το μέλλον του. Ο πρόεδρος της Honda Racing Corporation από την άλλη, Koji Watanabe, κλήθηκε να σχολιάσει την πιθανή αποχώρηση του Ισπανού από την ομάδα. Εδώ είναι το τι είπε σχετικά με το θέμα, όπως αναφέρεται στην ιαπωνική έκδοση του Motorsport.com:

«Φυσικά και θέλουμε να τον κρατήσουμε μαζί μας, αλλά στο τέλος της ημέρας είναι αυτός που αποφασίζει. Κι αν αποφασίσει να φύγει, δεν θα τον κρατήσουμε. Νομίζω ότι πρέπει να του δείξουμε βελτιώσεις αν θέλουμε να μείνει. Η Honda δεν του ζητά απλώς να συνεχίσει.»

Όλα αυτά ενώ ο Marc εργάζεται σε βελτιώσεις στη μοτοσυκλέτα που ο Watanabe ελπίζει να επιλέξει (ο Marquez) για να συνεχίσει. Ο διευθυντής ομάδας της Repsol Honda, Alberto Puig, δήλωσε πρόσφατα επίσης ότι: «Η Honda δεν είναι το είδος της εταιρείας που δέχεται ανθρώπους που δεν θέλουν να είναι εκεί», ένα άλλο σημάδι ότι τίποτα δεν δεσμεύει τον Marquez με τη Honda... εκτός από τον εαυτό του, αν είναι δική του επιθυμία.

«Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά είμαστε.. μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε..», θα προσθέσουμε εμείς.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon