.
Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 08:15

Pedro Acosta - Ανεβαίνει MotoGP το 2024 αλλά… με ποια ομάδα;

Με τις δηλώσεις της ανόδου του από τη Moto2 στην κατηγορία του MotoGP, να έχουν χαρακτήρα «τελεσίγραφου», ο Pedro Acosta «κόβει» με το βαμβάκι τον ομφάλιο λώρο με την KTM.

Και αυτό γιατί το αυστριακό εργοστάσιο έχει μεν στηρίξει τον ισπανό πρωταθλητή από τα πρώτα του βήματα, ωστόσο φαίνεται πως δεν έχει μια μοτοσυκλέτα για εκείνον μες το 2024. Με τις σέλες των εργοστασιακών ΚΤΜ κατειλημμένες από τους Brad Binder και Jack Miller και τις αντίστοιχες των GasGas από τους Pol Espargaro και Augusto Fernandez, τα περιθώρια του «φύγε εσύ-έλα εσύ» στενεύουν.

Για την ακρίβεια ο Acosta έχει βάλει deadline στην KTM μέχρι τις 30 Ιουνίου για να συνάψει συμφωνία μαζί του. Αν όχι, οι φήμες λένε ότι ο Pedro έχει στο τραπέζι προσφορές τόσο από την ομάδα της Yamaha, όσο και από εκείνη της Honda, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει διαθέσιμος χώρος και στα δύο εργοστάσια. Είναι άραγε ο Franco εκτός Yamaha ή ο Marc φεύγει από τη Honda;

Και αν είναι έτσι, θα ήθελε ο νεοφώτιστος στα μεγάλα σαλόνια Pedro να «μπλέξει» με τους δυο πιο «προβληματικούς» κατασκευαστές στην τρέχουσα σχάρα εκκίνησης; Κερασάκι στα παραπάνω είναι και η φημολογία του διδύμου Acosta-Marquez σε μια νέα εργοστασιακή ομάδα από τον όμιλο Pierer –λέγε με Husqvarna. Κάτι αντίθετο όμως με τις πρόσφατες δηλώσεις του Marc Marquez περί πλήρους δέσμευσης του στη Honda.

Δεν πειράζει όμως και οι 30 Ιουνίου είναι κοντά, οπότε και κάποιες απορίες μας θα απαντηθούν.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon