.
Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 09:21

Η Twin Air συγχαίρει την ομάδα Honda HRC που σάρωσε στο AMA Supercross

Η ομάδα Honda HRC κερδίζει όλους τους τίτλους στο AMA Supercross 2023, για πρώτη φορά στα ιστορικά δεδομένα!  

(δελτίο τύπου Twin Air)

Η ομάδα Honda HRC έκανε ένα εκπληκτικό φινάλε στο AMA Supercross 2023 στο Στάδιο Rice-Eccles του Salt Lake City. Όχι μόνο οι Chase Sexton και Jett Lawrence κέρδισαν στο main event 450SX και στο 250SX East-West Showdown, αλλά ο Sexton πήρε και το πρωτάθλημα στην κατηγορία Premier, σαρώνοντας για τη Honda τους τίτλους και στις τρεις κατηγορίες. Για το φινάλε της σεζόν, οι Hunter και Jett Lawrence —που στέφθηκαν πρόσφατα πρωταθλητές 250SX Ανατολικής και Δυτικής Περιφέρειας — έτρεξαν με ειδικούς αριθμούς 1E και 1W στις αγωνιστικές τους μηχανές CRF250R.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που ένας κατασκευαστής σαρώνει και τους τρεις τίτλους AMA Supercross, αλλά η πρώτη φορά που αυτό γίνεται από την ίδια ομάδα. 

Η Twin Air συγχαίρει τους Chase, Jett, Hunter και Team Honda HRC!

Twin Air – Extra Products Tassoulis

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 09:26

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon